Trendy v líčení a účesech pro rok 2008

Letošní jaro s sebou přináší spoustu nových trendů v oblasti účesů a líčení. Poradíme vám, jak na to, abyste na jaře byla opravdu in. Doufáme, že v tomto článku najdete tu pravou inspiraci.

Barevné palety očních stínů

Trendy jara v líčení - jaký make-up zvolit?

Zatímco v podzimním a zimním období vládly tmavé a ponuré barvy, letošní jaro nám přináší vítanou změnu. Pokud máte v oblibě černou barvu, na jaře ji raději pusťte z hlavy a pořiďte si make-up veselých odstínů, se kterým budete neodolatelná. Barvou nastávajícího jara je kupříkladu růžová. Nebojte se použít růžové stíny a tvářenku, které vám dodají mladistvý půvab a svěží vzhled. Co se týče rtů, vyhněte se přehnaným tmavým odstínům rtěnek.

Letos totiž letí „nahé“ rty. Nejlépe uděláte, zvolíte-li pro líčení rtů zvlhčující bezbarvý balzám na rty. Další barvou, která zavládne tolik očekávanému jaru, je zelená. Tato barva se stává čím dál více oblíbenější, a to nejen v líčení. Mnozí módní návrháři tvoří celé kolekce dámského oblečení a doplňků právě v odstínech zelené barvy. Pokud nevíte, jak zacházet se zelenými stíny, nemusíte se bát experimentovat.

Fantazii se meze nekladou. Nejlepší kombinací bude, jestliže víčka těsně nad řasami nalíčíte tmavším odstínem zelené a horní část namalujete odstínem světlejším. Pokud máte rády světle modrou, je to trefa přímo do černého. Tato barva bude v jarním období také velmi módní.

Jarní trendy účesy

Stejně jako v líčení, i v účesech platí veselé, světlé barvy. Pokud se pyšníte černou hřívou, nezoufejte. Můžete ji obohatit o světlejší melír. Na tmavých vlasech vypadají úžasně odstíny červené nebo fialové barvy. Pokud máte světlé vlasy, pro letošní jaro máte vyhráno. Nejvíce trendy totiž bude světlý melír.

Vlasy – rovné nebo kudrnaté?

Záleží převážně na typu vašich vlasů. Jestliže se vám přirozeně vlní, pak máte pouhý krůček k tomu, abyste se rozhodla, zda chcete mít vlasy rovné nebo kudrnaté. Pokud nechcete utrácet v kadeřnických salonech, pořiďte si keramickou žehličku, která vaše vlasy šetrně narovná. Abyste naopak docílila vlnitých vlasů, natáčky koupíte za pakatel a postačí, abyste po umytí vlasů aplikovala natáčky a vyfénovala teplejším vzduchem. Ať už si zvolíte jakýkoliv účes, pamatujte na to, že nejdůležitější ze všeho je zdravý vzhled vlasů. Pokud se zrovna nemůžete pochlubit těmi nejkvalitnějšími, budete muset trochu zainvestovat do vlasové kosmetiky. Bohatě vám pro začátek postačí hloubková vlasová kůra, kterou aplikujete po každém umytí. Dodá vaší hřívě lesk a vlasy budou už po krátkém používání mnohem pevnější.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies