Trendy svatební účesy

Svatební účes je stejně tak důležitý jako samotné svatební šaty. Podtrhuje totiž nevěstin celkový outfit, který je možné díky dobře zvolenému účesu skvěle zpestřit a obohatit. Jaké jsou nejnovější trendy ve svatebních účesech?
Muž líbající ženu na tvář

Svatební účesy

Fantazii se meze nekladou, a už vůbec ne, co se týče módních trendů. Svatebních účesů je široká škála, která se neustále obměňuje a doplňuje. Účes na svatbu byste měla volit nejen podle toho, jak se vám líbí na obrázku, ale hlavně podle toho, jestli je to typ účesu, který bude slušet i vám. Jestli rozpuštěné vlasy, drdol nebo rozpustilý účes, to všechno vám v našem článku poradíme.

Svatební účes – jaký zvolit?

Pokud máte příliš krátké vlasy, k tomuto modernímu účesu je dobré zvolit také moderní svatební šaty, ne příliš klasické. Ke velmi krátkým vlasům (do 5 cm) se také nehodí závoj. Pokud máte vlasy dlouhé pouze tak, že se vám sotva vejdou do culíku, můžete zvolit příčesek (ovšem pozor, barva příčesku musí naprosto ladit s odstínem vaši vlasů). S dlouhými vlasy se dá dělat téměř cokoli, a tím je váš výběr daleko složitější. Jaký zvolit svatební účes, to záleží v první řadě na tvaru vašeho obličeje.

 

  • Oválný obličej – Oválný obličej je spolu s hranatým jakýmsi ideálním tvarem, ke kterému si můžete vybrat širokou škálu účesů. Pravděpodobně vám bude slušet všechno.
  • Kulatý obličej – Jestliže máte kulatý obličej, bude pro vás lepší zvolit účes, u kterého vám vlasy budou částečně do kontur obličeje zasahovat. Rozhodně se pro vás nehodí drdol.
  • Hranatý obličej – Hranatý obličej má velké výhody, účes můžete zvolit prakticky jakýkoliv, sluší vám krátké i dlouhé vlasy, rovné i kudrnaté.
  • Podlouhlý obličej – Pokud máte podlouhlejší obličej, bude vám slušet účes, který obličej opticky zkrátí. Ideální jsou pro vás vlasy sčesané dozadu nebo rozpuštěné kudrny, ale ne příliš dlouhé – ideální délka je maximálně po ramena.

Svatební účes volte také podle šatů

Důležité je si uvědomit, jaký budete mít druh šatů. Jestliže máte šaty velmi moderní, účes zvolte také moderní. Můžete vlasy obohatit o barevné doplňky nebo si nechat udělat barevný melír, který bude k vašim šatům ladit.

Klasické šaty – klasický účes

Pokud máte klasické, „princeznovské“ šaty, vyberte si účes, který bude působit velmi romanticky. Můžete si nechat rozpuštěné vlasy a nich dlouhý závoj, abyste potvrdila celkový něžný vzhled. Ať už se rozhodnete pro cokoli, snažte se nesmíchat dva nebo i více různých stylů, protože pak se stane, že buď vaše šaty nebo účes naprosto zaniknou. A to by byla velká škoda, ne?

 

Módní svatební šaty

10 nejzajímavějších povolání

Chytře na IQ test

Manželská poradna může vyřešit problém

Móda do práce

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies