Trendy obuv pro jaro 2011

Jaro je za dveřmi a s ním již čekají nové trendy pro jarní obuv. Máte si své staré lodičky ještě ponechat nebo je čas vyměnit je za nové? Zjistěte, které boty budou in ještě letos a které se objeví na trhu úplně poprvé.

Kotníkové boty na podpatku

Co nosit na jaře 2011?

Jaro je přechodným obdobím, kdy je již teplo na zimní kozačky, ale zima na sandály. Jakou obuv tedy zvolit, abyste byla in a přitom nezmrzla? Existují tzv. odlehčené, jarní kozačky, vhodné jsou ale také kotníčkové boty a v teplejších dnech lodičky. Trendy jsou také kozačky či kotníkáče s otevřenou špičkou. Pokud nejste příznivkyní podpatků, oceníte také baleríny, kovbojské boty a conversky. Sportovně elegantní boty budou letos hitem číslo jedna.

Boty, které můžete v botníku ponechat

Stejně jako loni bude i v roce 2011 moderní obuv zdobená pásky či kamínky, dále kozačky ve stylu tenisek, boty na klínu a rockový styl obuvi (nýty, kovové aplikace). Rovnou vyhodit můžete kozačky s třásněmi a obuv s imitací zvířecí kůže.

Nové trendy v jarní obuvi

Módní návrháři čím dál tím více usilují o to, aby byla obuv nejen nápaditá, ale také nositelná. V roce 2011 dochází k ještě výraznějšímu skloubení sportovního stylu s elegantním, takže na pultech obchodů často uvidíte „tenisky na podpatcích“. Úplnou novinkou jsou atypické tvary podpatků, zvláště pak ve tvaru obráceného kužele, aplikace peří a boty s přemírou pásků. Objevují se také platformy a korkové podrážky, zmíněná obuv s otevřenou špičkou a moderní verze dřeváků. Máte-li ráda pánský styl ošacení, vsaďte na dámskou verzi pánské obuvi ze 30. let minulého století (viz fotogalerie pod článkem). Co se barev týče, in je černá, bílá, všechny odstíny hnědé, červená, královská modrá, růžová a fialová.

Buďte in od hlavy až k patě

Mít na sobě moderní obuv nestačí, pokud správně neodhadnete, s čím topánky sladit. Chcete-li obout kotníkové boty k sukni či krátkým kalhotům, ale boty vám viditelně nepříléhají ke kotníkům, vyplňte prázdné místo moderními návleky. Není nic horšího než vypadat jako kocour v botách. Tzv. tenisky na podpatcích se hodí k městskému stylu, tedy nejlépe k riflím či riflové sukni, nesourodá je ale kombinace s ryze elegatními kousky ošacení jako jsou černé kalhoty s puky a podobně.

Bude se vám také hodit:

Vybíráme vhodnou plesovou obuv

Proč je dobré koupit si zdravotní obuv

Doplňky, které jdou s módou po desetiletí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies