Trendy líčení a účesy na léto 2008

Nechte se inspirovat módními trendy pro letošní léto 2008. Jaké budou trendy v oblasti líčení? Zajímá vás, jaké účesy budou letošní léto IN? Více se dozvíte v našem článku.
Rajče sevřené v zubech

Líčení - trendy pro léto 2008

Jaké jsou letní trendy v oblasti líčení? Toto léto bude panovat stejně jako loňský rok jemné decentní líčení, při kterém vynikne přirozená krása ženy. Tento styl líčení je také velmi praktický. Make-up pokud možno v letním období příliš nepoužívejte, zkuste raději použít tónovací emulzi, která nejen dodá vaši pleti jemně opálený a ucelený barevný tón, ale také navíc umožní pleťi přirozeně dýchat.

 

Aby se vám obličej příliš nelesknul, je vhodné použít kompaktní pudr, které v malém množství jemně naneste s pomocí velkého štětce. Oči je dobré zvýraznit černou řasenkou. Pro krásný pohled doporučujeme jemné pastelové stíny nejlépe v barvě vašich očí.

Účesy – léto 2008

Trendy v účesech se neustále mění, záleží pouze na vás, který si vyberete. Důležité je, abyste se ve vámi vybraném účesu cítila dobře. Pokud máte ráda extravaganci, jsou žhavým letním hitem asymetrická mikáda v zářivých barvách, jako je například červená či fialová.

 

Pokud patříte mezi ženy, které příliš se svým účesem neexperimentují, ale i přesto chtějí být in, tak máme pro vás tip. Letošní léto bude také patřit rozpuštěným dlouhým vlasům s jemnými loknami. Důležité je, aby vlasy vypadali zdravě a pěkně se leskly.

Trendy v líčení a účesech pro rok 2008

Přijímací pohovor - co na sebe?

Módní trendy jara 2008

Plážové oblečení na léto

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies