Trápí Vás křečové žíly?

Křečové žíly nejsou jen kosmetickým problémem, ale mohou vést ke zdravotním komplikacím. Pokud chcete mít zdravé a krásné nohy, zvolte vhodnou léčbu. Účinnost léku Lioton 100 000 gel je založena na obsahu heparinu sodného v koncentraci 100 000 mezinárodních jednotek na 100 gramů gelu.

Lioton 100 000

Křečové žíly (varixy) jsou jedním z nejčastějších žilních onemocnění. Vznikají nejčastěji na nohách, když z různých důvodů (např. oslabená žilní stěna nebo nedomykavé žilní chlopně) dochází k vakovitému rozšíření žil, městnání krve a vzniku otoků.

 

Dobrých léčebných výsledků dosahují léčivé přípravky s obsahem účinné látky, např. s heparinem sodným, který má ověřenou účinnost mimo jiné v koncentraci 100 000 mezinárodních jednotek na 100 gramů gelu.


A právě toto složení má přípravek na léčbu žilních onemocnění včetně tzv. křečových žil - Lioton 100 000 gel. Lék ve formě příjemného gelu má antikoagulační účinek, což znamená, že zabraňuje nadměrné srážlivosti krve, má protizánětlivý účinek a působí proti tvorbě otoků.

Heparin v přípravku Lioton 100 000 gel dobře proniká do kůže, a to zejména díky gelovému základu a vysoké koncentraci heparinu. Má příznivý bezpečnostní profil a je příznivě snášen. Heparin ve formě gelu může být užíván nejen k léčbě povrchových žilních onemocnění, ale také při poraněních, pohmožděninách, místních otocích, modřinách nebo při poškození svalů, šlach a vazů. Nesmí být však nanášen při krvácení, na otevřené rány, sliznice nebo za zanícenou hnisající pokožku.

Odborníci doporučují začít s léčbou křečových žil co nejdříve po objevení prvních příznaků. V tom případě může pomoci kromě tradičních kompresních punčoch, vhodné pohybové aktivity, úpravy životosprávy (jídelníček bohatý na ovoce a zeleninu, přiměřený příjem soli) i zmíněný gel Lioton 100 000 s obsahem heparinu. V každém případě je doporučeno navštívit lékaře, aby vyloučil jiná závažnější onemocnění, která se mohou projevovat obdobně.


Lék Lioton 100 000 gel obsahuje heparinum natricum. Ke kožnímu podání – nenanášet při krvácení, na otevřené rány, na sliznice, na zanícenou hnisající pokožku. Pečlivě si pročtěte příbalový leták.

 



Berlin-Chemie/A.Menarini Ceska republika s.r.o.
Budějovická 778/3, 140 00  Praha 4 – Michle
Tel.: 267 199 336, E-mail: office@berlin-chemie.com

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies