Tipy na výhodné nákupy oblečení v evropských zemích

Víte, ve kterých evropských zemích můžete nakoupit značkové oblečení za zlomek ceny? Přečtěte si náš dnešní článek, zabalte kufry a vzhůru na nákupy! Více informací se dozvíte právě zde!
Barevné nákupní tašky

Značkové oblečení zakoupíte nejlevněji v Londýně

Nejen v hlavní „nákupní“ ulici v centru Londýna, Oxford Street, zakoupíte za velmi výhodné ceny značkové oblečení. Oxford Street je spolu s Regent Street a Bond Street částí většího obvodu, kde je značná koncentrace obchodů. Dalším známým nákupním centrem je Knightsbridge, kde se nachází světově proslulý obchodní dům Harrods.

I v Bulharsku nakoupíte levně

Bulharsko je známé svou pohostinností vůči turistům, a proto také zde můžete za velmi výhodné ceny zakoupit kvalitní oblečení, které se běžně v ostatních zemích prodává až za trojnásobek ceny. Je zde běžné, že sezónní prodejci tráví u svých stánků celý den, takže se můžete jít přes den koupat či slunit u moře a večer jít nakupovat.

 

Tip: Nejvyhledávanějším místem dovolené v Bulharsku je Sunny Beach (Slunečné pobřeží), kde se ceny přizpůsobili cestovnímu ruchu. Pokud chcete nakoupit ještě levněji, jeďte kousek za město, kde jsou ceny přibližně o čtvrtinu nižší.

V Turecku si můžete usmlouvat vlastní cenu

Další zemí, ve které lze velmi výhodně nakoupit nejen oblečení ale také šperky, je Turecko. Pro nákupy v Turecku je typické smlouvání, které se zde stalo doslova národním sportem. Pokud máte talent na smlouvání, můžete si domů z tureckých trhů odvézt spoustu hezkých věcí za výhodné ceny.

 

Nesmíte ovšem vypadat „bohatě“, prodavači to poznají a z ceny nepoleví. Vše cenné tedy ze sebe sundejte, dosáhnete tak těch nejnižších možných cen.

Více o stylech oblékání se dočtete v následujících článcích:

Gothic style - ve stylu tajemna...

EMO – životní styl teenagerů

Móda v retro stylu

Japonská móda v Evropě

Vojenský styl není jen pro muže

Móda podle Mrazíka

Lyžařský styl - upoutá pozornost a zahřeje

Oblečení na snowboarding

Těhotenská móda

Móda na pláži

Móda z venkova

Móda podle znamení horoskopu

Ekomóda - návrat k přírodě

Oblečte se podle typu Vaší postavy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies