Tipy a triky, jak se ubránit nočnímu hladu

Rádi byste byli o pár kilogramů lehčí, ale bohužel Vás trápí pocit hladu zejména večer, kterému nakonec podlehnete? Máme pro Vás zaručené tipy a triky, jak se nočnímu hladu ubránit.

Žena ve žlutém šátku jí jídlo lžíci

Jak přemoci noční hlad

Mezi časté novoroční předsevzetí patří zhubnout nějaké to kilo. Pár dní to půjde samo, ale zanedlouho mnoho z nás přepadne takzvaný noční hlad, který je způsobem omezením jídla přes den. Jak se mu ubránit? Poradíme Vám.

Nejhorší, co může člověka potkat je to, když jej v noci vzbudí hlad a on se musí jít najíst, aby zase usnul. Je všeobecně známo, že takové počínání není vůbec zdravé, protože člověk je po napůl probdělé noci spíše unavený, než odpočatý a kila jdou zejména při nočním přejídání závratnou rychlostí nahoru.

Místo jídla, pijte vodu

Pokud Vás v noci přepadne hlad, pokuste se místo jídla raději vypít sklenici vody. Ne nadarmo se říká, že hlad je převlečená žízeň a to platí jak přes den, tak také v noci. Voda Vám zaplní z části žaludek, navíc nemá žádné kalorie a Vám se bude lépe usínat.

Nalepte si na lednici Vaši fotografii

Je touha po jídle silnější, než Vaše představa dokonalé postavy? Potom máme pro Vás další tip. Pořiďte si fotografii, kde jste vyfocení například v plavkách a dejte si ji na lednici. Když Vás v noci zbudí hlad a budete se blížit k lednici, upozorní Vás tato fotografie na následky nočního jídla. Říkáte si že je to hloupost? Omyl, tento trik v mnoha případech funguje.

Nakupujte každodenně, ale pouze omezené množství potravin

Dalším účinným trikem, jak se ubránit nočnímu hladu je také takzvaná „prázdná lednice“. Nakupujte raději každý den, ale pouze to, co sníte přes den, aby v lednici zůstalo co nejméně potravin. Čím více potravin v lednici zůstane, tím více Vás bude lákat představa jídla v noci.

Rostlinné výtažky a přípravky na hubnutí

Méně známí ničitelé kil Vám zaručí štíhlou linii

Pijte vodu, zhubnete!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies