Tetování - co o něm prozradí?

Objevila jste jeho tetování a nevíte jak si jej vysvětlit? Toužíte vědět co znamená velký kříž na rameni, záhadný čínský symbol na bříšku nebo známý zpěvák na jeho zádech? Napovíme vám, jaký váš "potetovaný vyvolený" je...

Dívka s kravatou na krku

Má vytetován název "něčeho"?

Jméno, název oblíbené skupiny, potrét oblíbeného interpreta/interpretky apod.

Co tetování znamená

Takový muž je upřímný, přímý a sebevědomý. Nehodlá nic skrývat. Přímo touží po tom, aby každý při prvním setkání věděl, s kým má tu čest. Tenhle muž je se sebou spokojen, nechce nic měnit a má vlastní názor. Čím viditelnější je místo tetování, tím je jeho ego větší.

Vyznal vám lásku?

O jeho citech nepochybujte. Muž s tímhle tetováním vás dokáže rozesmát, zahrne vás dárečky. Ale pozor na jeho umíněnost a tvrdohlavost. Má rád, když je všechno podle jeho představ.

Má vytetován "záhadný" znak?

Asijský znak (čínský nebo japonský nápis).

Co to pro vás znamená

Tento muž chce působit tajemně a rád na sebe upozorňuje. I když jen část lidí tuší pravý význam jeho tetování, využije každé příležitosti vám jej vyložit. Asijské symboly jsou oknem do jeho duše. Tento muž má svá malá tajemství a rád překvapuje. Originalita mu rozhodně není cizí.

Jak na něj?

Tenhle muž se tváří tajemně a rád se nechá dobývat. Jděte na něj pomalu, i informace o vás mu sdělujte po kouscích. V posteli vás překvapí technikami, o kterých jste ani nesnila! Je to báječný milenec i partner. Jen mu musíte dát čas se otevřít.

Co o něm řekne vytetovaný kříž?

Náboženský symbol - židovská hvězda, buddhistický symbol, kříž či modlitba.

Co to znamená

Dává tím najevo, že mu duchovní význam znaku není cizí a nebojí se to "říct" ostatním. Na první pohled vypadá možná nevinně, ale rebelství je v něm stoprocentně ukryto.

Máte se ho bát?

Jako partnerka respektujte duchovní význam jeho tetování tak jako on sám. Tento muž bývá často tvrdohlavý. Dodržuje ve vztahu pravidla a totéž vyžaduje od partnerky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies