Teď už Vám žádný neodolá!

Z těchto sexy triků ho prostě dostanete do varu! Sexy triky se vám budou hodit. Jste čerstvě zamilovaná, užíváte si sex na jednu noc nebo máte stálého partnera? Sexy triky jsou pro každou příležitost a žádný muž jim neodolá!

Muž líbající ženu na krk

Buďte nepřístupná

Začněte striptýzem při sexy hudbě. Po erotickém tanci si nechte pouze kalhotky. Sedněte si na partnera obkročmo a něžně ho masírujte masážním olejem. Poté se k němu přitiskněte celým tělem a něžně se o něj třete. Vaše těla budou díky oleji po sobě klouzat a látka kalhotek ho bude dráždit a zároveň zabraňovat proniknutí. Je jen na vás, kdy mu dovolíte víc...

Více světla

Výzkumy dokazují, že až 85% mužů chce při sexu mnohem více světla, než jim dopřáváte. Muž potřebuje vidět všechno na vlastní oči. Proto při sexu nezhasínejte, využijte barev osvětlení (stačí přes lampičku přehodit látku) či plamínky svíček. Partner vám za tuto obměnu bude vděčný a budete ho ještě více vzrušovat.

Pracovní přesčasy

Pracujete s partnerem v jedné firmě? Nebo si dopřáváte sex s kolegou, ale máte strach riskovat v práci? Překonejte ho a partnera překvapte. Co takhle rychlovku na psacím stole nebo na kopírce? Využijte polední přestávky, kdy se ve firmě nevyskytuje tolik lidí. Uvidíte jak se vám zvedne adrenalin - na tenhle sex jen tak nezapomenete!

Buďte vždy připravena

Míváte občas sex na jednu noc? Jste nezadaná nebo si prostě jen užíváte s více partnery? Potom si udržujte dokonalou zásobu kondomů různých velikostí, barev a vůní. Nikdy se tak nedostanete do úzkých. Ale svoji kondomovou schovávačku nikomu neukazujte, lidé by si mohli myslet, že jste "profesionálka"!

Zkuste korzet

Zašněrujte se! Mezi ňadry se vám utvoří sexy žlábek (pro větší efekt použijte gelové vložky do podprsenky). Můžete zkusit uchopit partnerův penis mezi prsa a jemně ho tak masírovat. Není muže, kterému by se to nelíbilo!
Když k tomu přidáte něžné ruce, hbitý jazyk a spoustu fantazie, budete ta nejlepší milenka pod sluncem.

Stahujte svaly

Muži zbožňují každou novinku a masírování vaginálním stahováním se mu určitě zalíbí. Není to nic těžkého - natrénujte si to sama zavedením prstu do pochvy a rytmickým stahováním. Časem to můžete zkusit naostro během sexu.

Zrcadlo

Sex před zrcadlem zvyšuje touhu! Zrcadlový strop je nejlepší variantou. Budete mít pocit, že sledujete někoho úplně jiného než sebe a pořádně to vás i partnera nažhaví. Výborný způsob zpestření, pokud jste tak trochu voyeur.

Masturbujte

Ukažte mu tzv. kalhotkovou scénu. Oblékněte si sexy kalhotky (ty, které má nejradši) a začněte masturbovat. Kalhotky si nesvlékejte, neuvidí všechno - to ho dostane ještě víc do varu.

Udělejte změnu

Objevujte nová místa, kde se sexu oddáte. Obyčejná kuchyňská židle, předsíň, šatna plná měkkého prádla nebo jídelní stůl...fantazie nezná mezí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies