Svatební šaty dělají nevěstu

Na modelkách vypadají svatební šaty vždy úžasně. Ale i vy můžete být půvabná a vůbec nevadí, že nemáte zrovna ideální postavu. Stačí jen vědět jaký typ šatů zvolit právě pro vás...
Dospelí s dětmi ve svatebním oblečení

Svatební šaty pro chlapeckou postavu

Máte-li velmi štíhlou postavu, která sice vypadá úžasně v úzkých bokovkách, neznamená to ještě, že je jedno jaký typ svatebních šatů zvolíte. Nesmíte přece vypadat až příliš vyhuble.
Pro vás jsou nejlepší šaty s lehce vycpaným korzetem a netradičním zdobením (perličky a korálky odvedou pozornost od nepříliš vyvinutého hrudníku) a sukní do áčka v hladkém stylu. Pokud jste vyšší postavy, můžete si dovolit ke svatebním šatům i dlouhou vlečku.
Naopak se vyhněte korzetům, které vás příliš stáhnou a úzké sukni, které ještě více zdůrazní chlapecké boky.

Svatební šaty pro budoucí maminku

Pokud se svou postavou obvykle nemíváte problém a oblečení vám padne jako ulité, stačí vyřešit vystouplé bříško. Vdávat se těhotná není žádná ostuda a i vy můžete být sexy nevěstou.
Za bříško se nemusíte stydět, jen pro pohodlí vaše i pro děťátko bude lepší, když zvolíte empírový střih svatebních šatů. Nikde vás nebude nic tlačit ani škrtit.
Nikdy se nestahujte do korzetu a neoblékejte si úzké svatební šaty. Také zapomeňte na boty na vysokém podpatku, otékaly by vám nohy.

Svatební šaty pro baculky

Co se týče konfekce, mají baculky vždycky problém. Když se k baculatosti přičte ještě malý vzrůst šaty se volí velmi těžko, natož svatební.
Ale nemusíte zoufat. Pořiďte si vysoké podpatky nebo boty na velkém klínu. Aby vám sukně nebyla příliš dlouhá, vezměte si pod svatební šaty spodničku s obručí. Ruce si můžete zakrýt závojem nebo bílou šálkou.
Vzdejte se šatů na tenká ramínka a ani široká bohatá sukně pro vás není to pravé. Tabu by pro vás měly být všechny úzké róby obepínající postavu.

Svatební šaty máte-li velká prsa

Máte-li široká záda a velká prsa, jen tak nějaké svatební šaty vám nepadnou. Možná vám sednou na bocích a v pase, ale přes prsa je prostě nedopnete.
Šitý přímo na míru je pro vás korzet se šněrovačkou. Umí stáhnout tam, kde zrovna potřebujete. Pro zamaskování širokých zad zvolte střich svatebních šatů s malými rukávky.
A co si nikdy neoblékat? Šaty bez ramínek - nepolichotí ani vašim ňadrům, ani větším ramenům. Pro jistotu se vyhněte i velkým výstřihům.

Celý svatební manuál v kostce naleznete ZDE

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies