Sudoku – oblíbená hra současnosti

Hra sudoku, která má svůj původ v Japonsku, se stává čím dál více oblíbenější. S hrou sudoku si totiž užijete spoustu zábavy a navíc si tak pěkně a nenásilně procvičíte vaše mozkové závity.
Křížovka zvaná sudoku

Co je to sudoku?

Sudoku je oblíbená japonská hra, která je oblíbená u všech generací. Sudoku má totiž navíc mnoho variant, můžete si vyluštit velmi jednoduché až velmi složité obtížnosti. Pokud jste tuto hru ještě nezkusili, vřele vám ji doporučujeme.

Sudoku - pravidla hry

Pravidla této hry jsou velmi jednoduchá. Herní pole se skládá z devíti čtverců, přičemž každý čtverec je rozdělen do dalších devíti políček. Cílem je hry je vyplnit všechna políčka tak, aby v každém sloupci a v každém řádku byly zastoupeny číslice od jedné do devíti. Žádné číslo se nesmí ve sloupci, řádku nebo menším čtverečku opakovat.

Varianty hry sudoku

Hru sudoku si můžete zakoupit snad v každé trafice nebo knihkupectví v tištěné podobě. Také si ji můžete pořídit v elektronické podobě, kterou seženete také v knihkupectví. Další variantou je hra sudoku online na počítači, kde jich najdete obrovské množství. Snadno si tak vyberete tu, která vám bude nejvíce vyhovovat. Poslední možností je pořídit si hru sudoku přímo do vašeho mobilního telefonu a hrát kdykoliv, když se budete nudit například cestou do práce.

Sudoku - kolik stojí?

Pokud jste se rozhodli trénovat svůj mozek pomocí této skvělé hry, ani vás to nebude moc stát. Některá tištěná vydání sudoku obsahují i několik set hracích polí a většinou se vejdete do necelého sta korun. No a pokud nechcete investovat ani korunu, sudoku si můžete zahrát prostřednictvím internetu.

Přečtěte si také:

Cviky pro dobrou paměť

Diagnóza - roztroušená skleróza

Valentýn - tipy na dárky pro ženy a muže

Trendy v líčení a účesech pro rok 2008

Léčba pomocí arteterapie

Do léta krásná a štíhlá …

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies