Stříhání psů

Pokud chceme našeho zvířecího miláčka ostříhat, můžeme s ním navštívit kadeřnický salón specializovaný přímo pro něj. V dnešní době existují kadeřnické salóny nejen pro muže a ženy, ale také pro naše chlupaté zvířátka.

Maltézský psík

Stříhání psů

Pokud chceme našeho zvířecího miláčka ostříhat, můžeme s ním navštívit kadeřnický salón specializovaný přímo pro něj. V dnešní době existují kadeřnické salóny nejen pro muže a ženy, ale také pro naše chlupaté zvířátka. BC K - Line s.r.o. - specializovaná úpravna pro kompletní úpravu srsti Vašeho pejska včetně poradenských služeb, prodeje krmiva a chovatelských potřeb v Brně tyto služby nabízí.

 

Stříhání psů ve specializovaném kadeřnickém salónu

Pokud už máme vybraný kadeřnický salón, kde svého pejska nebo kočku necháme ostříhat, je důležité, abychom se předem objednali. Záleží na majiteli zvířete, jestli bude chtít být u stříhání. Stříhání psů trvá 1,5 – 3 hodiny, záleží na velikosti a stavu psa.

 

 

Nástroje na stříhaní psů a koček

Ve specializovaných salónech pro zvířata používají převážně nůžky a elektrický strojek. Ve speciálním katalogu si vybereme střih, který by se našemu chlupatému miláčkovi líbil. Poté jej „psí kadeřnice” dle našeho přání takto ostříhá.

 

 

Ostatní poskytované služby při stříhání

Pejska vám zde nejen ostříhají, ale také okoupou, učesají, vyčistí mu ouška a také ostříhají drápky.

 

 

Stříhaní agresivnějších psů

Také s agresivnějším pejskem se nemusíme bát zajít do kadeřnického salónu. Jsou dva způsoby, jak si s takovými zvířaty poradit. Prvním způsobem je použití náhubku, a když už ani náhubek nepomáhá, mají zde připravené uspávací injekce. Nemusíte se ale o svého psího miláčka bát, injekce je neškodná a používá se pouze pro případ velmi agresivních psů, kteří by si svým chováním a rychlými pohyby mohli ublížit.

 

 

Stříhaní psů a cena

Cena stříhání pejsků se pohybuje od 200 do 500 korun. Záleží na velikosti a také náročnosti stříhání konkrétní rasy psa.

Je dobré, abychom s naším chlupatým miláčkem alespoň jednou za čas navštívili specializovaný kadeřnický salón, kde se o něj postarají specializovaní odborníci.

 

 

BC K-Line s.r.o. – kontakt

Sídlo: Náměstí 28.dubna 237/21, 635 00 Brno
Provozovna: Pod horkou 440/40, 635 00 Brno
Mobil: +420 602 123 541; +420 602 285 972

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies