Sportovní vybavení levně

Chtěli jste sobě nebo někomu jinému nadělit pod vánoční stromeček sportovní vybavení, ale finanční situace vám to nedovolila? Nevadí, teď je můžete nadílkou překvapit. Možná i vám naježil Ježíšek nějaký finanční obnos, za který sportovní vybavení koupíte i pro sebe. 

Peněženka s kartami a bankovkami

Jak a kde ušetřit

Navštivte internetové stránky www.plnapenezenka.cz a uvidíte, jak je to šetření jednoduché. Plná peněženka vyplatí svým uživatelům část peněz zpět z hodnoty online nákupů. Uživatel dostane slevu formou slevových kódů a kupónů v obchodech se sportovními potřebami. S radostí tedy můžete nakupovat v ochodech Mall, SportObchod, Kasa a také jiných. Plná peněženka nabízí celu řadu internetových obchodů, nejen se sportovními potřebami. 

činkyVýhody Plné peněženky

Pokud se stanete uživatelem Plné peněženky získáte navíc cashback. Co to je Dostanete část peněz zpět, jde o reálné peníze, ne o věrnostní body, které rozdává kdejaký obchod. Tyto peníze budete moci opět použít při nákupu sportovních potřeb ve vašich oblíbených sportovních obchodech. Do vámi vybraného sportovního eshopu vstoupíte přes Plnou peněženku a dále nakupujete tak, jak jste na to zvyklí jinde. Vaše nákupy se zaznamenají automaticky a do dvou dnů se cashback zobrazí na vašem účte, na stránkách Plné peněženky. Svůj účet si po přihlášení kdykoli zkontrolujte a rozhodněte se pro další nákup. Vaše uspořená částka bude do čtyř týdnů schválena a připravena k dalšímu použití. 

Služba je zdarma

Ano služba cashback je zcela zdarma, dokonce se můžete těšit na vstupní bonus ve výši padesáti korun. Další slevy můžet také získat zadáním slevového kódu z Plné peněženky při vyplňování objednávky v daném eshopu.

Nic vám nebrání vyzkoušet si Plnou peněženku, stačí si jen vybrat obchod a nechat si platit za své vlastní nákupy, což vůbec není špatné!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies