SOUTĚŽ s Míšou – udělejte radost svým dětem!

Chcete vyhrát dětská trička, CD nebo DVD Cvičíme s Míšou s písničkami a cvičením pro děti? Odpovězte na tři jednoduché otázky a pak jen čekejte, zda se zrovna na Vás neusměje štěstí!

DVD a CD s hudbou pro děti

Cvičíme s Míšou - radost pro děti i rodiče

Tančí a zpívají rády vaše děti? Pak si jistě zamilují Míšu, která s úspěchem již několik let skládá nejrůznější písničky pro děti a zábavné cvičení známé jako Cvičení s Míšou. Pro ty, kteří chtějí tančit nebo zpívat s Míšou doma, jsou pak určeny CD a DVD nosiče. Míša je úspěšná také mezi pořady pro děti - pravidelně ji můžete vídat i v televizi. Více se o jejich aktivitách dozvíte na www.minidiskoteka.cz.

Jak můžete vyhrát CD a DVD s Míšou?

Stačí správně odpovědět na tři jednoduché soutěžní otázky a odpovědi poslat na e-mail soutez@mineralfit.cz. Na prvním místě se umístí ten, kdo správně odpoví jako desátý, na druhém ten, kdo odpoví jako padesátý a třetí místo získává v pořadí stý správně odpovídající soutěžící.

 

Soutěž končí 14. 12. 2008. Vyhlášení výsledků proběhne 16. 12. 2008 na stránkách tohoto magazínu.

Ve hře jsou opravdu lákavé ceny:

1. místo: Balíček veselých písniček

2. místo: CD 4 + DVD + tričko pro dítě dle výběru

3. místo: CD 4 + tričko pro dítě dle výběru

 

Přejeme hodně štěstí!

Soutěžní otázky

1. Cvičení s Míšou můžete vidět na ČT2 v 6:45:

a) každou středu

b) každou sudou středu

c) každou lichou středu

2. Poslední DVD Míši se jmenuje:

a) Cvičíme s Míšou

b) Cvičíme s Míšou 2

c) Bu Bu diskotéka

3. Míša se celým jménem jmenuje

a) Michaela Havránková

b) Michaela Šmehlíková

c) Michaela Růžičková

Všeobecné podmínky soutěže 

  1. Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a mineralfit.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.
  2. Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@mineralfit.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Písemné příspěvky směrujte na adresu Rádce, spol. s r.o., 28. října 123, 702 00 Ostrava. Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.
  3. V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.
  4. Soutěžícím se rozumí fyzická osoba a jedné soutěže se může zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.
  5. Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.
  6. Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.
  7. Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.
  8. Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.
  9. Zřizovatel soutěže se zavazuje, že kontaktní informace nebude šířit do rukou třetích osob.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies