Sluneční brýle trendem léta

Letošní sluneční brýle jsou extravagantní, reflexní a usazené v nebývalých obroučkách. A čím větší a tmavší vaše sluneční brýle jsou, tím více budete "in". Sluneční brýle letošní sezóny se řídí heslem - buďte viděn/a!

Červené sluneční brýle

Sluneční brýle podle světových značek

Návrhář Dirk Bikkembergs klade důraz na XXL velikost, co nejkulatější tvar a co nejoriginálnější materiály - dřevo, želvovina, hliník či acetát. To vše s viditelným podpisem.
Pařížský Chanel zcela souhlasí, sluneční brýle podle této módní značky vyžadují sladěné šperky, kabelky i boty. Světoznámé značky se letos orientují na popové barevné kombinace, hippiesovsky laděné.

Jaké sluneční brýle si pořídit?

Při výběru slunečních brýlí si ověřte, že vás ochrání před ostrým slunečním svitem a ultrafialovým zářením. Pokud tuto jistotu máte, soustřeďte se na vhodný materiál a především tvar. Brýle vám musí dobře sedět, neměly by tlačit na kořeni nosu. V brýlích se musíte cítit dobře, neřídit se jen tím, co "frčí". Dbejte na svůj styl a snažte se jej udržet i při výběru slunečních brýlí, třeba podle barevné typologie.

Výběr slunečních brýlí podle tvaru obličeje

Máte-li kulatý obličej, vyhýbejte se kulatým obroučkám. Hranatější tváři zase nesluší obří brýle s ostřejšími hranami, které jsou právě módní.

Sluneční brýle a barvy obrouček

Letos se návrháři barev nebáli a nabízejí široké spektrum barev, ze kterých si vybere úplně každý. Nosí se ohnivě červená, elegantní fialová, vesele oranžová, citronově žlutá. Zkusit můžete i všechny odstíny modré a zelené a také klasickou černobílou kombinaci. Nešlápnete vedle ani s hnědou.

Jaké letí tvary slunečních brýlí?

Hitem tohoto roku jsou obrovské sluneční brýle. Úspěch budete mít třeba v "leteckých brýlích" jako Tom Cruise ve filmu Top Gun. Nejvíc sexy budete v kočičích brýlích třeba jako Marilyn Monroe.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies