Sladké usmíření - poradíme vám jak na to

Občas se hádce bohužel nevyhnete. Neřešte, kdo začal a proč. Pokud se milujete, musíte umět uznat hodnotu druhého. To je pravým smyslem usmiřování. I když se zrovna na něčem neshodnete, nezapomínejte, že každá hádka jednou skončí. A jakým způsobem skončí, záleží na vás obou.

milenci

 

Neměli byste chodit spát naštvaní jeden na druhého

 

Pokud uléháte do postele plní vzteku, moc dobře se nevyspíte. Musíte se prostě smířit s tím, že některé problémy se nevyřeší hned. Důvody mohou být různé - vaše emoce jsou příliš rozbouřené nebo se prostě nemůžete hádat celou noc, protože jdete na druhý den do práce. Raději se dohodněte, že ten problém dořešíte jindy, až oba vychladnete. Prostě tu hádku odložíte a navzájem si popřejete dobrou noc, tak jako vždycky. Není tohle lepší zakončení dne, než se uraženě otočit ke zdi?

 

Co dělat, když s vámi partner nemluví?

 

Většina hádek vznikne kvůli nějaké hlouposti. Ale někdy se za ní může skrývat opravdový problém, který musíte, co nejrychleji vyřešit. Oba byste se měli zamyslet nad tím, co vám vadí doopravdy. Pokud s vámi nemluví, napište mu dopis nebo e-mail, na který může odpovědět, až bude chtít. Není tak pod tlakem, že musí ihned reagovat.

 

Dohodněte si předem svůj usmiřovací rituál

 

Mohou to být květiny, pozvání do restaurace, čokoláda, kniha či něco jiného. Tímto rituálem tomu druhému řeknete i beze slov, že ho/ji máte rád/a, že vás to mrzí a chcete to mezi vámi urovnat.

 

Nebojte se přiznat chybu

 

Všem někdy ujedou nervy. Ať už se stal malér v práci, máte migrénu, naštvala vás kamarádka, pohádali jste se s rodiči, prostě jsou dny, kdy máte všeho a všech plné zuby. A ten kdo vám přijde do cesty jako první, ten to bohužel odnese. Až vychladnete, zamrzí vás, že jste vyjeli na někoho, kdo vám nic neudělal a kdo za tenhle “den blbec” opravdu nemůže. Prostě si přiznejte, že jste zbytečně vyjel/a. Klidně řekněte, že je toho na vás poslední dobou moc a můžete mu/jí navrhnout, abyste si na druhý den někam zašli.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies