Silvestr ve dvou

Nejste milovníci bujarých silvestrovských oslav a raději byste si chtěli nový rok vychutnat v objetí své drahé polovičky? Jak jej naplno prožít ve dvou? V tomto článku se dozvíte pár tipů na intimní novoroční večer.

Žena sedící s mužem na sněhu

Vyražte na výlet!

Tipem pro příjemné prožití Silvestra je romantický výlet do zasněžených krajin (a nemusí se jednat zrovna o Tatry). Při takovém výletu do hor, lesů či nebo na nějaké oblíbené a pěkné místo – spojíte dvě věci. Prožijete krásný den na čerstvém vzduchu se svou láskou a navíc si protáhnete své přepracované a unavené tělo. Do termosky si vezměte nějaké tekuté „zahřívadlo“ a do ruky lopatu, sáně nebo jakoukoliv zimní radovánku. Před půlnocí se dostaňte na místo s výhledem a pokochejte svůj zrak pohledem na ohňostroj. Jakmile světelná šou skončí, tak nasedněte na sáňky a hurááá dolů. A věřte, že na tento Nový rok nikdy nezapomenete!

Dokonalé hnízdečko lásky

Překvapte svého miláčka a připravte různé druhy občerstvení, k tomu popíjejte váš oblíbený drink a letmo si vychutnávejte libé tóny hudby. Můžete si společně vymyslet nějakou činnost, aby vám čas do půlnoci rychle utekl. Kupříkladu si můžete zahrát svlékacího pokra, flašku, člověče, nezlob se a podobné hry, kterým upravíte pravidla, tak aby vám vyhovovala, co nejvíce. A co takhle odpočítávání vteřin do půlnoci ve společné vaně, nebo při dosažení společného orgasmu?

Filmový maratón

Pokud jste oba dva velkými nadšenci různých filmových žánrů, seriálů a zábavních pořadů, pak si můžete naplánovat se svým partnerem(kou) váš vlastní dvd program. Jestliže vás televizní nabídky dostupných stanic příliš nelákají. Do vašeho programu si navíc můžete vložit vsuvky činností dle vaši fantazie. A pokud chcete být ve vašem plánování opravdu precizní – vypočtěte si konec filmového maratonu přesně na začátek půlnoci. A co po půlnoci? Třeba nějaký maraton filmů s hvězdičkou?

My dva a fotoaparát

Celý den všechno zdokumentovávejte, stačí mít nabitý akumulátor u fotoaparátu a mít místo, kde budete nafocené zážitky postupně ukládat. Říkáte si, že po chvíli nebudete mít, co fotit? Věřte tomu, že po pár drincích, vy sami budete překvapeni, co všechno na sebe obléknete! A po novém roce si vytřiďte své „silvestrovské úlovky“, hoďte je na přenosné médium a podělte se o svůj netradiční Nový rok s rodinou či přáteli. Stoprocentně tím inspirujete někoho dalšího pro další rok - může se z toho stát hezká tradice. Nemyslíte?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies