Silvestr 2012 ve víru vášně

Oslavte letošní příchod nového roku ve víru vášně. Jen Vy dva a touha… Nechte se inspirovat našimi tipy na žhavý Silvestr 2012.

Červený ohňostroj na obloze

Silvestr 2012 ve vířivce

Oslavte letošní Silvestr netradičně. Pouze Vy, Vaše drahá polovička, sklenka šampaňského s jahodou a horká bublinková lázeň, která ve Vás probudí touhu. No řekněte sami, nelíbila by se Vám taková oslava příchodu nového roku? Nezapomeňte na pomalou hudbu a spoustu svíček, které umocní celý prožitek.

Silvestr 2012 v posteli

Další možností, jak strávit stylově (a hlavně ve víru vášně) Silvestr, je s Vaší drahou polovičkou v posteli. Možná si řekněte, že to nic extra nebude. Ale nenechte se mýlit. Záleží pouze na Vás, jak moc upustíte uzdu své fantazie a dáte průchod emocím. Oblečte si na sebe sexy prádelko, připravte k posteli dobře vychlazenou láhev šampaňského a pusťte svou oblíbenou hudbu. Nechte se rozmazlovat a užívejte si jeden druhého. Mazlete se, milujte...Nesnažte se jít hned „na věc", prodlužujte společné chvíle co nejdéle. Jen tak se ve Vás bude stupňovat vášeň...

Erotické překvapení na Silvestra muži ocení...

Vyberte si nějakou erotickou pomůcku a vyzkoušejte ji na Silvestra. Nafoťte a darujte svému milovanému své akty, natočte na videokameru, jak uspokojujete sebe sama a nebo mu darujte nějaký erotický žertík. Překvapením, které ocení každý muž, je žhavý striptýz a smyslná erotická masáž.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies