Seznámení jako Demi Moore?

Není neobvyklá kombinace starší muž - mladší žena. Společnost to přijímá téměř beze zbytku. Ale když se strany převrátí (mladší muž - starší žena), už to nebývá tak jednoznačné.
Klečící Demi Moore s rukou ve vlasech

Mladší partner?

Dnes se nikdo nepozastavuje nad tím, když vidí staršího (starého nebo stárnoucího) muže v doprovodu své mladé partnerky. Zdá se, že je to už navyklá konvence. Stále však přetrvávají předsudky vidíme-li starší ženu s mladším partnerem. Přesto to není až tak neobvyklé. Ve světě mediálně známých lidí za všechny příklady můžeme zmínit vztah Demi Moore s mužem mladším o víc než celou generaci.

Co na to ženy?

Mnoho žen si nedokáže představit vztah s mladším mužem (klukem). Když se to však stane a ony se zamilují, nedokáží se nebránit pochybnostem. Co na to okolí? Může mladší muž být rovnocenným partnerem? Co od vztahu očekává? Neuteče později za mladší ženou? Má to smysl?

Co na to muži?

Existují muži, kterým starší žena imponuje. Vyhledávají je. Obdivují určitou zkušenost, vyzrálost. Přitom není snadné se starším ženám zpočátku přiblížit. Muži musí dokázat, že se nejedná jen o obyčejný flirt. Dokázat, že se jim líbí žena taková jaká je a že věkový rozdíl nehraje roli. Žena má ráda jistotu, rovnocennost. Potřebuje partnera, který ji intelektuálně stačí. Pokud je žena starší, musí se muž smířit s tím, že nebudou děti.Obecně platí, že při balení starší ženy by měl muž používat hlavu a chovat se dospěle. To všechno by měl muž předem předpokládat

Předsudky?

Pokud se oba partneři dokáží respektovat, cítí vzájemnou důvěru a lásku pak předsudky a konvence okolí nehrají takovou roli.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies