Sexy spodní prádlo pro každou příležitost

Chcete-li být opravdu in, pojďte se inspirovat módními tendencemi v prádle pro léto 2010, které bylo možno zhlédnout na pařížském veletrhu prádla Mode City.

Žena v černém prádle na židli

Materiály

Stále oblíbená je bavlna, nejlépe v provedení bio. V kurzu jsou vyšívané modely, u těch nejluxusnějších značek se pochopitelně jedná o ruční výšivku. Velmi sexy je krajka a průsvitné modely vůbec.

Střihy

Za nejvíce sexy střih kalhotek je považován typ string, který je pod oblečením prakticky neviditelný. Pokud vám kalhotky typu string příliš nevyhovují, sáhněte po modelech s prodlouženou nohavičkou (typ boxerky). Rafinovaně vypadají v kombinaci bavlny a průsvitného materiálu. Laškovným dojmem působí kalhotky s volánky.

U podprsenek pozor na výběr správné velikosti. Jinak je volba na vás - s kosticemi i bez kostic, push-up, s podloženými košíčky, bezešvá... Každý střih se hodí pro jiný typ postavy. Skvěle vypadá průsvitná podprsenka se širším okrajem s několika knoflíčky vepředu.

Korzety

Oblíbenou součástí šatníku zůstávají i korzety, které můžeme nechat koketně vykukovat z výstřihu saka. Někdy mívají vzadu šněrování, kterým se dá částečně vytvarovat postava.

Podvazky

Tento kousek spodního prádla je oblíbený zejména u mužů. Přiznejme si, že jako součást běžného oblečení nejsou příliš praktické. Ale pro výjimečnou příležitost jsou skvělou volbou. Zajímavým tipem jsou kalhotky přímo spojené s podvazky, takže se vlastně jedná o jeden kus oblečení. Pro denní nošení jsou mnohem vhodnější samodržicí punčochy s širokým krajkovým lemem.

Barvy

Spíše než nejmódnější barvou prádla se řiďte odstínem vaší pokožky. Jste-li velmi bledá, rozhodně na vás nevynikne ani to sebekrásnější bílé nebo krémové prádlo. Lichotivé pro vás budou naopak odstíny tyrkysové nebo fialové, zaujme i černá v kontrastu se sněhobílou pokožkou.

Doplňky

Velmi svůdně v kombinaci s prádlem vypadají návleky. Nosí se jak na lýtkách, přetažené přes paty, nebo mohou sahat i nad kolena. Ruce zahřejí návleky sahající  loktům. Návleky na ruce mají často poutko, které se navlékne na prsteníček. Přes prádlo je vhodné přehodit lehký župánek, nejlépe barevně sladěný s prádlem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies