Sexy povolání

Jeden z výzkumů, který prováděli britští studenti dokazuje, že některá povolání se nám zdají hodně přitažlivá a více sexy než jiná. Víte, do jaké skupiny spadá to vaše povolání?
Žena držící telefon u ucha

Uniformy v práci jsou nejvíc sexy

Výsledky výzkumu dokázaly, že mezi nejvíce sexy povolání patří ta, která se vykonávají v uniformě. Mužům připadaly sexy doktorky, policistky, číšnice i vojačky.

Ovšem vítězkami se staly zdravotní sestřičky. Odborníci se domnívají, že za tento výsledek může kombinace sexy uniformy a půvabu žen, jenž je spojen s pečováním.

Sexy nedostupné manažerky

Velmi dobře si ve výzkumu o nejvíce sexy povolání vedly manažerky nebo ženy v pozicích vedoucí. Muži je hodnotili jako přitažlivé a nedostupné ženy v kostýmku se staženými vlasy, popřípadě s brýlemi.

Méně sexy jsou učitelky - nepřitažlivá práce?

Překvapivé je, že se nenaplnil mýtus, který můžeme velmi často zpozorovat v pornofilmech, o přísné paní učitelce a nezbedném žákovi. Povolání učitelky bylo mezi muži vnímáno, jako nepřitažlivé, neustále poučující a ani trošku sexy.

Jak to je s povoláním u mužů

Výzkum, jenž se zabýval mužskými povoláními, která přitahují ženy ukázal, že ženy jsou na svaly. Ženy mnohem více zajímá fyzický vzhled než finanční zajištění.


Za nejvíc sexy mužské povolání je považováno to, při kterém muži používají svou fyzickou sílu a tudíž se od nich očekává i vypracovaná postava.


Účastnice výzkumu považovaly za nejvíc sexy opraváře, automechaniky, sportovce i zedníky. Ovšem velmi dobře se umístila i taková povolání jako je učitel či lékař. Naopak nejhůř na tom byli počítačoví experti a úředníci.

Nejste si jisti výběrem povolání? Co takhle zaměřit se na znamení zvěrokruhu?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies