Sexuální polohy

Sex je určitě krásná věc, ale co když mají oba partneři malou fantazii a pořád zůstávají u jedné a té samé sexuální polohy? Je třeba vyzkoušet i něco nového. Přece nechcete, aby Vaše milování upadlo do stereotypu…
Ženské nohy na posteli

Sexuální polohy – misionářská poloha

Misionářská poloha je nejznámější a asi nejpoužívanější sexuální polohou ze všech. Muž je nahoře a má kontrolu téměř nad vším, udává rychlost i hloubku. Žena může maximálně měnit polohu nohou, čímž upravuje úhel a hloubku. Misionářská poloha umožňuje mezi partnery kontakt z očí do očí, líbání, docela hluboký průnik penisu do pochvy a v případě, že se partner tlačí dopředu, tak i příjemné dráždění klitorisu.

Sexuální polohy – poloha zezadu

Polohu zezadu mají v oblibě hlavně muži. Žena klečí na všech čtyřech a muž do ní proniká zezadu. Při této sexuální poloze se muž může dívat na zadeček partnerky nebo si hrát s jejími ňadry, což je pro oba velmi vzrušující. Poloha zezadu umožňuje muži proniknout hluboko do pochvy a ženu dráždit na těch nejcitlivějších místech.

Sexuální polohy – poloha na koníčka

Poloha na koníčka je jednou z nejznámějších poloh, kdy je žena nahoře. Při této poloze hraje hlavní roli žena, která si tak může řídit rychlost i úhel pronikání. Muž leží na zádech a má nohy u sebe. Jeho partnerka si na něj sedne. Sexuální poloha na koníčka je doporučována při začátku pohlavních aktivit.

Sexuální polohy – poloha ve stoje

Tato sexuální poloha se řadí mezi ty náročnější. Je vhodná při sexuálních hrátkách ve sprše nebo na některých neobvyklých místech. Poloha zezadu vyžaduje silného muže, jelikož dává zabrat jak pažím, tak i stehnům.

Sexuální polohy – poloha 69

Mnohými známa sexuální poloha 69, při které dochází „pouze“ k orálnímu sexu. Muž si lehne na záda a mírně roztáhne a pokrčí nohy. Žena si poklekne s roztaženýma nohama nad jeho obličej, nakloní se k jeho penisu a vsune ho do úst. Muž ji dráždí její vaginální otvor nebo klitoris jazykem. Polohu 69 partneři nejčastěji provádí na počátku pohlavního styku.

Některé sexuální polohy pro zpestření

Muž je nahoře a drží ženě nohy

Sexuální poloha, kdy je muž nahoře a drží ženě nohy je odvozena od klasické misionářské polohy. Nabízí muži plnou kontrolu nad celým pohlavním stykem. Muž si ženu naklání podle potřeby, čímž má pod kontrolou hloubku pronikání, úhel i rychlost.

Žena klečí zády k muži

Další známá sexuální poloha, kdy je žena nahoře. I když muž u této polohy ztratí výhled na partnerčino tělo (musí mu stačit pouze záda), získá žena znatelně jiný úhel při pronikání penisu do pochvy. Žena si sama hlídá a řídí průnik.

Sexuální poloha zvaná lžička

Oba partneři leží na boku, žena vepředu a muž za ní. Při této sexuální poloze může muž svou partnerku objímat a laskat na prsou, krku i poštěváčku, respektive všude tam kam dosáhne.

Co si zpestřit milování afrodisiaky?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies