Sex - pravda o mužích a pravda o ženách

Jak dosáhneme dokonalosti milence nebo milenky? Co musíme vědět o muži a muž o ženách? Jak dosáhneme rozkoše? Recepty na neodolatelný sex. Jak se stát svůdnou a neodolatelnou dračicí nebo hrdinou dívčího srdce? Lexikon sexu, poloh a rad.

Žena v průhledném mokrém oblečení

Muži a jejich pudová touha

Muži za svoji touhu nemůžou. Mužská neúnavná touha po sexu má jasný cíl: zabezpečit přežití lidského rodu. Stejně jako u ostatních savčích samců má sexuální touha mužů některé charakteristické vlastnosti, které zajišťují přežití rodu.

Náruživého muže těžko rozptýlíte od sexu

Touha po sexu je u muže intenzivní, soustředěná a nelze ji snadno rozptýlit, což mu umožňuje mít pohlavní styk téměř v jakýchkoli podmínkách – například v přítomnosti nepřátel, kteří představují potenciální hrozbu, či na jakémkoli místě, kde se naskýtá příležitost.

 

Mužský sex v historii

V dřívějších dobách musel muž (samec) být schopen mít co nejvíc orgasmů během co nejkratší doby, aby mohly včas uniknout dravé zvěři či nepřátelům. Muž pociťuje potřebu rozsévat své semeno co nejčastěji a co nejdál. Podle světové autority ve výzkumu sexu, Kinsleyho ústavu ve Spojených státech, by bez omezujících sociálních podmínek byli téměř všichni muži promiskuitní. Tak tomu ostatně bylo v osmdesáti procentech společností po téměř celou dobu existence lidského rodu. Když se ve většině kultur začaly prosazovat monogamní vztahy, mužská biologická potřeba se stala neustálou hrozbou pro páry snažící se o monogamní vztah a i v současné době je partnerským problémem číslo jedna.

 

 

Velký penis poznáme podle velké nohy?

Tvrzení, že velikost chodidla je přímo úměrná velikosti penisu už slyšel snad každý z nás. Všechna tato tvrzení se však nezakládají na pravdě. Londýnskými vědci (ennc) byla vyvrácena pověra o tom, že čím větší noha, tím větší penis. Výzkum proběhnul na urologické klinice, kde lékaři měřili velikost penisu v "klidovém" stavu. Výsledek byl zcela jednoznačný. Neexistuje souvislost mezi velikostí bot a penisu, ať už v jakémkoli smyslu.

 

 

Velký penis – velký nos

V další studii bylo zjištěno, že ani velký nos, dlaň atd., nemá nic společného s velkým penisem, ačkoli by se dalo předpokládat, že když má muž všechno velké, že i jeho penis bude velký. Není to tak - smůla.

 

 

Plešatí muži mají vetší penis?

Toto tvrzení, „že čím plešatější muž, tím větší penis“, už má podstatnější základ. Plešatost u mužů způsobuje vysoká hladina mužského hormonu testosteronu a dalo by se reálně uvažovat o tom, že čím více mužského hormonu, tím větší penis, ale bohužel ani zde tomu tak není. Ovšem muži s vysokou hladinou testosteronu bývají výborní milenci. Takže plešatí muži bývají lepší milenci.

 

 

Jak velký penis mají černoši, běloši nebo asiati?

Téměř záruka velikosti je u černochů. Studie potvrdila, že černoši jsou vyvinutější než běloši.

 

 

  • Průměrná velikost penisu u Asijců je 10-12 cm
  • Průměrná velikost penisu u bělochů je 15 cm
  • Průměrná velikost penisu u černochů je 16-20 cm

 

Ukecaní muži a jejich velikost penisu


Na toto tvrzení nebyla uskutečněna žádná studie, ale často muži, kteří se chlubí a vykládají o tom jak jsou dobře „vybaveni“ obvykle zakrývají svůj pocit „velikostní nedokonalosti“.

 

Jak je důležitá velikost penisu pro ženy

U žen, které pravidelně dosahují poševních orgasmů je většinou důležité, ale takových žen je velice málo. Další skupinou jsou ženy, které vzrušuje delší penis, který dokáže dráždit oblast děložního čípku. K tomu potřebuje muž penis větší délky. Některým ženám, ale způsobuje delší penis nepříjemný pocit až bolest.

 

 

Ženy, které milují vetší průměr penisu

Některé ženy vzrušují pohyby penisem na okraji pochvy a pro ty je lepší penis s větším průměrem.

 

 

Ženy, které milují jazyk místo penisu

Tato skupina žen je docela početná. Tyto ženy mají rády šikovný jazýček a něžné prsty a na velikosti mužského penisu jim až tak moc nesejde.

 

 

Kvalita a množství sperma


Lze zvýšit kvalitu a množství sperma? Ano, kvalitu množství a dokonce i chuť mužského spermatu lze změnit.

 

 

Tvorba spermií

Mužské tělo (v reprodukčním věku) tvoří spermie neustále a to i ve chvílích, kdy se delší dobu sexuálně zdržuje. Důvodem je příroda a zachování rodu. Tělo totiž neodhadne zda je zrovna dnes dojde k naplánovanému sexu. Zdravé mužské tělo je neustále připraveno se rozmnožovat.

 

 

Jak zvýšit kvalitu spermatu

Kvalita a spermatu lze ovlivnit především zdravou stravou. Je třeba jíst potraviny bohaté na základní mastné kyseliny (například tučné ryby), vitaminy A, B, C a E a také zinek a hořčík. Vitamín C a zinek hrají vysoce specifickou úlohu. Skvělé jsou vitamínové spreje VITAMIST C + Zinc, které se dostávají do krevního oběhu již za několik desítek vteřin.

 

 

Zinek a mužská plodnost

Zinek je základní kámen při tvorbě spermie a mužského hormonu, i když jeho množství v těle nebývá velké. Zinek se soustřeďuje v mužských pohlavních žlázách i vlastních spermiích. Zinek odchází z těla močí a potem, proto jej musí doplňovat především sportovci a muži s vyšší fyzickou aktivitou. Při poklesu zinku dochází u muže k poklesu hladiny mužských hormonů a výrazně poklesne jeho plodnost.

 

 

Doporučená denní dávka zinku

Doporučená denní dávka zinku je 15 miligramů. Výborným zdrojem zinku jsou ústřice, garnáti, korýši, slávky, mořští raci, sardinky, krůtí, kachní, husí a zvěřinové maso. Zinek obsahují i tvrdé sýry, vejce, celozrnné potraviny a hnědá rýže.

 

 

Zvýšení plodnosti pomocí ořechů

Plodnost lze zvyšovat konzumací ořechů s obsahem zinku, hořčíku, vitamín E a B6. Jsou to především lískové ořechy, mandle, slunečnicová semínka, sezamová semínka, dýňová semínka, para ořechy a piniové ořechy.

 

 

Zdravý přívod krve do penisu

 

Zkornatělé cévy (ateroskleróza, arterioskleróza) mohou ovlivnit mužskou potenci, neboť brání přívodu krve do penisu a varlat, čímž způsobují problémy s tvorbou spermií. Důležité je dodržení zásad výživy pro zdravé srdce a cévy. Nejméně dvakrát do týdne jezte ryby. Na cévy je jedinečná pohanka.

Vitamin C a jeho role při plodnosti

Vitamín C hraje důležitou roli po vstříknutí spermatu do těla ženy, které začne rychle vytvářet protilátky. Protilátky způsobují, že se spermie shlukují a dochází k jejich omezení a možnosti oplodnění vajíčka. Vitamín C tuto nežádoucí reakci omezuje a tím zvyšuje mužskou plodnost.

Velikost penisu pro uspokojení žen

Jen v málo případech je žena výrazně nespokojena s velikostí mužského penisu. Strach z malých rozměrů penisu většinou není tělesným problémem. Vše je záležitostí mužské psychiky. Je známo, že pro uspokojení partnerky není tolik důležitá velikost penisu, ale především dráždění klitorisu. Naopak příliš velký úd může často u žen vyvolávat nepříjemné pocity, nebo dokonce bolest. Sexuální citlivost v oblasti hrdla dělohy, kam může velký penis dosáhnout je velmi nízká. Hlavní sexuální citlivost je na začátku dělohy a na klitorisu.

Jak se měří penis - délka, obvod a velikost penisu

Existují velké rozdíly mezi velikosti mužského penisu. Americký vědec Alfred C. Kinsey stanovil metodu měření velikosti pohlavního údu pomocí krejčovského centimetru. Ztopořený penis se měří od kořene na břišní straně až po špičku žaludu.

Výsledky měření penisu dle různých institucí

  • Alfred C. Kinsey - 70 % všech mužů mělo velikost ztopořeného údu mezi 14 a 16,5 cm
  • Kalifornie - zkoumáno 60 mužů - průměrná délka penisu 14,3 cm a obvod 12,4 cm
  • Brazílie - 150 mužů - naměřena průměrná délka 14,5 cm s průměrným obvodem 11,9 cm
  • Německo - průměrná hodnota délky penisu 14,48 cm, průměrný obvod 12,4 cm

Bylo zjištěno, že věk nehraje žádnou roli v rozdílech velikosti penisu. Snad jen v šířce žaludu a kořene pyje jsou na tom mladší muži o něco lépe.

Kdy končí růst penis

Růst penisu je ukončen ve věku 18 až 19 let.

Zvětšování penisu

Zvětšování penisu se není novinkou. Běžná metoda (používaná například přírodními národy) spočívá v tom, že penis je tak zvaně vytahován z těla. Některým domorodcům ze severní Ugandy nebo Indie se podařilo dosáhnout délky neuvěřitelných 45cm. Při vyvíjení pravidelného mechanického tahu se penis vytahuje z těla, což vyvolává dělení buněk a pozitivně ovlivňuje tvorbu buněk nových. Před započetím s tímto „cvičením“ se prosím poraďte se svým lékařem! Tímto způsobem se penis stává delším, ale ne užším. Cvičení trvá 2 až 3 hodiny denně a účinky jsou patrné již po několika týdnech. Můžeme se jen domýšlet, zda nejde pouze o laciný reklamní tah výrobce popruhu pro prodloužení penisu. Udávané průměrné zvětšení penisu těchto výrobců je přibližně o 2,5 cm.

Předčasná ejakulace a jak tomu zabránit

Existuje řada cviků, které mužům pomůžou.

Stanovení cíle

Určete si cíl, kterého chcete dosáhnout a snažte se ho dodržet. Aby jste se naučil ovládat, musíte se naučit stanovit si cíl.

Metoda "Start-Stop"

K naučení této techniky je potřeba absolvovat několik kroků:

Onanie nasucho samostatně – krok 1

Muž musí onanovat nasucho do doby než ucítí, že se blíží vyvrcholení. V tento okamžik musí přestat a chvíli odpočívat. Tak to musí opakovat přibližně 20-30 min. Na závěr je možno si dopřát orgasmus. Celý postup je nutno opakovat v dalších dnech. Pokrok je patrný po přibližně po třech až pěti cvičeních.

Onanie lubrikovaná samostatně – krok 2

Onanování s použitím lubrikačního gelu. Opět je před vyvrcholením nutno přestat, odpočinout a pokračovat. Dále stejně jako při kroku 1.

Onanie nasucho samostatně se změnou rytmu – krok 3

Onanovat nasucho. Před vyvrcholením je nutno změnit rytmus (v případě nutnosti přestat), odpočinout a pak pokračovat. Doba 20-30 min. Opakujte 3-5x (ne po sobě).

Onanie lubrikovaná samostatně se změnou rytmu – krok 4

Onanovat s použitím lubrikačního gelu. Opět e nutno změnit rytmus (v případě nutnosti přestat), odpočinout a pak pokračovat. Doba 20-30 min. Opakujte 3-5x (ne po sobě).

Cvičení s partnerkou – krok 5

Žena provádí onanii muži s použitím lubrikačního gelu. Partnerka se společně s mužem musí snažit sledovat průběh vzrušení a v pravý čas onanii zastavit. V případě neúspěchu není důvod se vzdát, ale je nutno příště nalézt lepší souhru. Při dosažení 15 min. onanie s partnerkou je možno vyvrcholit. Doporučují se 3 opakování.

Milostná poloha na koníčka – krok 6

Muž si lehne na záda a jeho partnerkami na něj nasedne (poloha na koníčka). Žena se musí pohybovat pomalu a pouze krátce, tak aby si zároveň třením stimulovala klitoris. Muž musí mít cíl vydržet až do partnerčina orgasmu! Je vhodné, aby muž uchopil partnerku za boky, aby jste jí mohl lépe zabrzdit v případě, že ucítí blížící se orgasmus. Jakmile tato chvíle nastane, partnerka se musí okamžitě přestat hýbat! Pohyb v tuto chvíli může způsobit orgasmus. Partnerka si nechá penis v pochvě, protože při vyndávání penisu dojde k stimulaci a může se spustit orgasmus. Muž nesmí zatínat a musí se snažit uvolnit a zhluboka dýchat. Vhodné je vyvolat neutrální myšlenky například co bude na oběd. Na závěr je možno vyvrcholit. Začněte na 10 minutách a postupně čas prodlužujte. Mistři tak dokáží vydržet i několik hodin. Toto cvičení praktikujte přibližně 14 dní.

Druhy milostných poloh– krok 7

Předchozí krok se opakuje při jiné poloze. Ideální jsou pro začátek milostné polohy, při níž žena pociťuje vysokou rozkoš a pro muže jsou měně vzrušivé.

Sex a je pravda, že blondýnky jsou plodnější?

Blond vlasy jsou znakem vysoké hladin estrogenu, což vysvětluje, proč muže tolik přitahují blondýnky. Muži mají ve svém mozku zakódovaný rozmnožovací pud a mozek si tak logicky vybírá cestu při, které je nejvyšší pravděpodobnost oplodnění. Zde je pravděpodobné tajemství popularity blondýnek. Světlé vlasy jsou ukazatelem plodnosti. Humor kolem blondýnek pravděpodobně vznikl díky tomu, že blondýnky mají méně testosteronu (mužský hormon) a nedokáží tak myslet v logických souvislostech. Jedná se samozřejmě o vtip a není založen na žádném výzkumu. Vše je otázkou talentu, inteligence, vzdělání a mnoha dalších ukazatelích.

Vymřou blondýnky - sexuální symbol?

Blondýnek rychle ubývá. Vědecký odhad je, že přírodní blondýnky se přestanou rodit do roku 2050.

Erotogenní zóny – atlas sexu

Erotogenní místa na „mapě“ ženy. Pro ty, kteří bloudí na ženském těle je tento orientační příruční atlas. Bez této mapy se neobejdete chcete-li dosáhnout cíle.

Erotogenní zóna uši - sex

Důležité je na začátku se přesvědčit, zda má vaše partnerka na to náladu. Vhodné je začít šeptáním něžných slůvek. Můžete také pustit pěknou hudbu, která se jí líbí. Je dokázána biologická spojitost mezi hlasitou hudbou a sexem. Příčina této spojitosti leží v tělísku ukrytém ve středním uchu, které se jmenuje kulovitý váček neboli sacculus. Zvukové signály z oblíbené hudby jsou přímo do mozkového centra rozkoše. Je to centrum, které řídí touhu po jídle a sexu. Čím víc je toto centrum stimulováno, tím víc bude vaše partnerka roztoužená. Tato hudební stimulace se aktivuje až od 90 decibelů! Je to již vyšší hlasitost, takže možná potěšíte i sousedy. Věřte, že se Vám podaří vybudit ve vaši ženě touhu po sexu a ne po jídle. Ta ostatně právě díky prožité rozkoši stejně přijde později. Něco na zub si nachystejte po ruce. Umocníte tak požitek.

Rada – erotický hlas

  • Mužský hlas zní nejpřitažlivěji v hlubších barvách a jeho tempo nesmí být příliš uspěchané. Musí vyjadřovat jistotu, oporu a ochranu pro ženu a její rodinu.
  • Ženský hlas zní eroticky, když je provázen jemným (jakoby mimovolným) sladkým vzdechem, radostí a touhou.

Erotogenní zóna nos - sex

Vůně a sex jsou blízce propojeny. Všichni se potíme a všichni si ve svém potu neseme látky, kterým se říká feromony. Právě feromony jsou to, co partnerku na nás vzrušuje nebo čím vzrušujeme my ji. Při jednom výzkumz umístili vědci pod náhodně vybrané židle v místnosti plné mužů i žen mužské feromony a pokusné osoby, které o tomto experimentu nevěděly, měly pouze jeden úkol, strávit v této místnosti s ostatními jeden den. Ženy se instinktivně shromažďovaly právě v místech, kde byly umístěny mužské feromony. Kouzlo feromonů znal i Napoleon, který když se vracel z bitevního pole, přikázal své Josefině, aby se nekoupala, protože ho nejvíc vzrušovala vůně jejího potu. Na dostatečném vzorku mužů i žen byla testována látka na bázi feromonu a výsledek byl následující

  • 74% testovaných lidí se projevilo zvýšenou mírou něžnosti, líbáním, nebo dokonce sexuálním stykem s druhým pohlavím!

Feromony nejsou, ale jediným sexuálním „budičem“. Prostředí se dá „naladit“ voňavou svíčkou – především santalové dřevo, vůní čaje – především jasmín, erotická je i čerstvá vůně růží.

Erotogenní zóna mysl - sex

Studie z michiganské univerzity na téma myšlenky na sex dokázala, že vliv na sexuální život lidí má i skladba televizního programu. Důležité je zvolit program, který v člověku vyvolá touhu po blízkém objetí. Jak člověka TV program baví je přímo úměrné tomu, jak ho potom baví sex. Mysl je ta největší erotogenní zóna. Duševní přitažlivost je velice důležitá. Sex je doménou myšlenek a jejich představivosti. Důležité je vyhnout se stereotypu. Nové přístupy a určité experimentování dokáže opravdu zázraky. Zavolejte například odpoledne své ženě nebo muži a popište, co byste s ní (s ním) chtěli večer provádět. Nebojte se to barvitě popsat. Zaručujeme vám, že večerní sex bude o mnoho krásnější a to i tehdy, když doslova nesplníte všechno, co jste po telefonu slíbili (vynesu tě na vrcholek hor rozkoše a nikdy už nebudeš chtít zpět).

Prsa - erotogenní zóna - sex

Prsa jsou jednou z nejdiskutovanějších erotogenních zón. Pouze málo mužů vždy ví, jak na ně, aby to pro ženu bylo příjemné a vzrušující. Jak s prsy správně zacházet záleží na mnoha faktorech například

  • Jaká je její nálada
  • Zda pila alkohol
  • V jaké je fázi menstruačního cyklu
  • Atd.

 

Neexistuje 100% univerzální návod, jak za pomoci dotyků na prsou ženu potěšit. Když s partnerkou nesvedou nic dotyky jazyka na bradavkách, pokuste se dotýkat v místech, kde prsa končí a přecházejí v hrudník. A nezůstávejte pouze u jazyka a polibků. Můžou zde pomoci i jemné dotyky prstů, dlaní nebo dokonce penisu. Mezi senzuální metody patří hlazení prsou například pírkem, kouskem hedvábí, jemným kartáčkem. Experimentovat se může i tak, že si nasadíte rukavice. Využijte i metodu spojení vůně a dotyku, který lze probudit pomocí éterického olejíčku. Erotické oleje nesmí dráždit (máta apod.), ale vyvolávat pohodu (jemné květinové vůně). Než olejíček na partnera nanesete, tak si jej rozetřete na kousku předloketní jamky a nechejte milého přivonět. Jeho reakce vám napoví zda je to příjemné. Poznáte to podle jeho spontánní reakce a času, který přivonění bude věnovat. Věřte, že některé ženy jsou schopny dojít orgasmu už drážděním prsů.

 

Klitoris erotogenní zóna - sex

Klitoris neboli poštěváček je považován za alfu a omegu sexuálního vzrušení a proto je důležité s ním zacházet velice opatrně. Ne všechny ženy mají stejný požitek při dotyku. To co připadá jedné jako vzrušující může jiné připadat bolestivé. Zkuste začít pouhým dotykem jazyka a podle reakce partnerky poznáte, jestli můžete být důraznější nebo naopak „zjemnit“. U klitorisu platí, že méně někdy znamená více a letmý jemný dotyk může dokázat více než drsné zacházení.

Erotogenní zóna dlaně - sex

Dlaně mají velké množství nervových zakončení a vědci spočítali, že na jedné dlani je jich dokonce kolem čtyřiceti tisíc. Dlaň je jednou z nejvíce erotogenních zón na ženském těle. Vzpomeňte si, jak eroticky působí polibek na ruku. Mazlení se s ní má u některých žen stejný účinek, jako když ženě provádíte orální sex. Největší citlivost je na zápěstí tam, kde si obvykle měříme puls. Žena, která chce přitáhnout pozornost muže se musí naučit zacházet s tímto nenápadným „lákadlem“.

Pokus jako sexuální nástraha na muže

Vyzkoušejte jak bude na muže působit, když při hovoru u stolu odhalíte své zápěstí (spodní strana od dlaně). Toto umění můžete vidět ve starých němých filmech, kdy žena smyslně drží lulku (násadec pro cigaretu) a vyfukuje vyzývavě obláček kouře.

Oční víčka erotogenní zóna - sex

Výzkumy, které se týkaly souvislosti mezi nervovými zakončeními a erotogenními zónami, dokázaly, že spojivka a horní i spodní oční víčko jsou skutečně jedněmi z nejcitlivějších míst na lidském těle. Citlivost očních víček si nijak nezadá například s klitorisem a dokáže vytvářet příjemné vzrušení.

Příklad jak na vzrušení

Požádejte partnerku, aby zavřela oči, a pak ji nejprve polibky a potom špičkou jazyka lízejte oční víčka od středu k jejich okrajům.

Erotogenní zóna kůže na temeni hlavy - sex

Kůže na hlavě je také jednou z nejcitlivější oblastí těla. Vzpomeňte si jen na to, když Vám někdo myje vlasy. Zkuste to tentokrát vy, zajeďte bříšky prstů do jejích vlasů a krouživými pohyby lehce pokožku masírujte. Pokud to budete dělat správně, partner by měl cítit mrazení probíhající dolů páteří.

Rada

Vyzkoušejte to s partnerkou v koupelně. Konec konců možná to nemusí zůstat pouze u mytí.

Erotogenní zóna chodidla - sex

Pokud budete ústy dráždit partnerčin palec u nohy, zaručeně dosáhnete žádoucího efektu. Jako sexuální předehru zvolte lázeň partnerčiných chodidel v teplé vodě, následné vysušení a masáž chodidel. Pokožka ve vodě zvláční a vaše dotyky budou mít účinek. Vyhnete se tak i případné nečistotě nebo pocitu partnera, že je třeba „nevoní“. Nebojte se přitlačit a v masáži postupujte od prstů směrem k chodidlu a při tom použijte tlak obou palců svých rukou. Některé výzkumy mají dokonce za to, že prokrvení chodidel důkladnou masáží způsobí svěžest celého těla.

Rada – erotogenní zóny na chodidlech

Hlavní erotický bod je ve středu lůžka palce na noze, kde je nutno vytvořit krátký (cca. 5 vteřin) tlak a to opakovaně.

 

G-bod erotogenní zóna - sex

Existuje celá řada vědeckých studií na toto téma a z nich jednoznačně vyplývá jen to, že takzvaný G-bod se nalézá na horní straně děložního hrdla a je to útvar velikosti hrášku. Skutečnost, jestli na něj žena reaguje tak, jak si představujete vy, je třeba vyzkoušet množstvím experimentů. Nezapomeňte na vhodný lubrikant. V každém případě je třeba s touto částí ženského těla zacházet co jemně a doporučit.

 

 

Erotogenní zóna kříž - sex

Pro postupné zvýšení rozkoše při masáži odborníci doporučují postupovat po páteři seshora až ke kříži, který lze vytvářet krouživé pohyby palců. Účinek masáže se ještě zvýrazní, když při ní použijete olej. Nezapomeňte ale, že nejprve je třeba ho zahřát v dlaních. Ti, kteří rádi používají jazyk, mohou zkusit jemné dráždění této oblasti směrem z levé strany na pravou. Při této aktivitě samozřejmě olej vynechejte.

 

 

Zadeček erotogenní zóna - sex

I když si možná myslíte, že téhle části ženského těla dokonale rozumíte, zkuste pro tentokrát opustit klasický mužný postup při dobývání tohoto území a jděte na to naopak jemně. Protože je na zadečku opět značné množství nervových zakončení, jemné dotyky jazykem nebo prsty udělají své. Pokud partnerka leží na břiše, zvláštní pozornost věnujte dvěma nejvýše položeným bodům zadečku, které nejlépe ovládnete jemnými krouživými pohyby nebo líbáním.

 

 

  • Některé ženy mají rády poplácávání, jemné hlazení nebo silné mužské ruce.
  • Pro muže může být vzrušující, když krátce zatlačíte nehty do jeho kůže. Dotykem na zadečku partnera můžete rovněž určovat tempo vašeho milování.

 

Perineum erotogenní zóna - sex

Perineum neboli hráz je ono místo, které se nachází mezi pohlavím a análním otvorem, a jak už jeho umístění napovídá, jedná se o jednu z nejcitlivějších oblastí ženského těla. I když blízkost konečníku někomu může připadat nestoudná, jako erotogenní zóna je perineum velice důležitá.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies