Sex on the beach - sex na pláži

Teplé měsíce jsou jako stvořené pro letní flirtování a milování na netypických místech. K létu se nabízí moře, k moři pláž a k pláži milování. Namíchejte si Sex on the beach a oddejte se letní vášni.
Prázdná písečná pláž

Sex na pláži pod nebem

Horký vzduch, šumící moře, zlatý písek, vy dva. Pokud se chystáte trávit dovolenou s partnerem u moře, určitě si neodepřete něco tak vzrušujícího jako sex na pláži. Z romantické noční procházky po pobřeží přejděte rovnou na věc! Není nic sladšího, než povalit milovaného do písku a pustit se do vášnivého milování. Strhejte z něj sporé letní oblečení a uvidíte, že vás zvuk moře povede sám.

Sex na pláži – úskalí

Sex on the beach samozřejmě skýtá také jisté nástrahy. Písek je ostrý a nebezpečný. Může se dostat bohužel kamkoli. Při pohlavním styku se může nalepit na kůži v intimních partiích a způsobit nepříjemné problémy jak u vás, tak u partnera. Pro ženy je však písek nebezpečnější - může způsobit odřeniny, podráždění nebo spáleniny díky tření. Proto si rozprostřete na písek deku – co největší a chraňte se jak můžete.

Sex na pláži – vyberte správné místo

Je důležité, abyste pro své intimní radovánky vybrali krásné, nikým nerušené, ale hlavně bezpečné místo, kde nebudete pobuřovat. Sex na pláži je příjemná, ale někdy trochu drahá záležitost. Ve většině evropských zemí je sex na pláži trestný. Proto musíte být jako ostříži. Je pravda, že tento druh sexu ještě přikořeňuje právě ten adrenalin, určitě by se vám však nelíbilo být popotahováni v cizí zemi kvůli milování. Tak krásný zážitek si nenechejte zkazit a pečlivě vybírejte vhodnou pláž a snažte se být nenápadní.

Sex on the beach v tekuté podobě

K létu a vašim sexuálním radovánkám se také přesně hodí koktejl Sex on the beach, který vás oba naladí na správnou strunu. Opojte partnera láskou a tímto koktejlem. Jeho přípravu jistě zvládnete.

SEX ON THE BEACH – tip na drink

  • vodka 4 cl
  • broskvový likér 3 cl
  • brusinkový džus 6 cl
  • ananasový džus 6 cl

Postup:

Do tumbleru naplněného ledem nalejeme všechny ingredience a zamícháme. Nápoj ozdobíme koktejlovou třešničkou. Dopřáváme si před sexem na pláži.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies