Sex není stereotyp

I ta nejdelikátnější pochoutka se vám časem přejí. Ani při sexu není radno volit stále jen jedno menu. Pár tipů, jak svého miláčka dostanete do varu a sama si zavrníte blahem.
Žena na posteli otočená zády

Sex bez stereotypu - trojitá fantazie

Představujete si často sex ve třech? Nažhavený boj o těla vám leží v hlavě, přesto byste jej nikdy nechtěla realizovat? Vyprávějte svému milovanému o této vaší fantazii při milování. Pouze však v případě, pokud jste si jistá, že o to stojí.

Sex bez stereotypu – ledová masáž

Pokud vám už otrnulo po dlouhé zimě a jste pěkně nažhavená, masírujte sebe i partnera při předehře kostkami ledu! Pro teplé dny je to ideální stimulátor. Pokud máte rádi zimu, schovejte si v zimě pár sněhových koulí do mrazáku a v létě – ven s nimi, ani nevíte, jak přijdou vhod.

Sex bez stereotypu - svůdnice

Styl „potvora” v překladu znamená stále sexy. Nebojte se a používejte v oblékání hodně nenápadných, ale jasných detailů. Zahalenou jako jeptišku vás partner bude jen těžko lákat k hrátkám. Dejte mu pocit, že o vás musí bojovat. Nepoužívejte ale laciné triky jako obří výstřihy nebo neviditelné minisukně. Stačí si zapomenout podprsenku nebo kalhotky a sdělit to příteli třeba v restauraci u večeře. Uvidíte, jak sebou začne ošívat.

Sex bez stereotypu – lolitka

Zapleťte si copy nebo udělejte culíky. S make-upem pomalu, jen jemný lesk nevinný výraz holčičky. Kupte si s radostí lízátko a provokativně jej před partnerem olizujte. Vezměte si banán a pojídejte jej vyzývavým způsobem. Partner nebude vědět, kam s očima a brzy přejdete ke žhavějším aktivitám.

Sex bez stereotypu – tetování

Nechejte si udělat třeba jen falešné tetování. Spousta mužů má rádo styl drsné a vyzývavé ženy. Další výhodou je to, že jej můžete nechat onu krásnou ozdobu hledat. Než ji odhalí, užijete si napínavé a příjemné chvilky.

Sex bez stereotypu – podkolenní jamky

Jak před stykem pořádně nažhavíte svého miláčka? Když mu něžně prohmatáte podkolenní jamky. Konečky prstů mu přejíždějte po pokožce, čímž rozproudíte krev v tepnách v této oblasti. Na spoustu mužů tento trik působí.

Sex bez stereotypu – sexy hlas

Dejte si záležet na tom, abyste při milování používala přitažlivý, vábivý hlas.Vyzkoušejte ten nejvášnivější šepot. Použijte kočičí zavrnění, když ho chcete dostat do vyšší rychlosti. Partner se bude moci přetrhnout, aby splnil vaše příkazy.

Sex bez stereotypu – napodobujte soulož

Bezvadným trikem je napodobování soulože už během předehry. Olizujte mu prsty systematickým způsobem, třete jeho předloktí mezi ňadry, otírejte se mu o nohy, prostě stimulační pohyb použijte, kde se dá.

Muži dost často propadají tendenci počínat si při milování jako při sestavování rádia. Přesně ví, kam patří která součástka a jak nejlépe a nejrychleji docílit kýženého vyladění stanice – vyvrcholení. Vědí bezpečně o prověřených pohybech a polohách. Nepropadejte však při sexu stereotypu! Vymyslete pokaždé jinou pohádku. Odlákejte je do hlubokých končin, o kterých nemají ani páru!
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies