Sex a voda

Když se řekne dovolená u moře, možná se vám vybaví představa romantického milování na pláži.. Jenže písek vám může vlézt i tam, kde nechcete. O pár metrů dál na vás přitom čeká moře, které vám díky nadnášivé síle umožní polohy, o jakých jste ani nesnili.
Ženské nohy pod vodou v bazénu

Sex v moři

Při klasickém milování ve stoje nemusíte vynaložit moc síly, protože vás bude voda sama nadnášet. Když se po zásunu mírně nakloníte dozadu, jako by jste se chtěla položit na vodu, můžete se převalovat ze strany na stranu a zakusit tak úplně novou polohu.

 

Pokud se zrovna nechystáte k moři, můžete vyzkoušet sex ve vaně.

Sex ve vodě a výhody

Pokud řádně vydrbete sebe i svého parntera, budete mít ze vzájemné čistoty dobrý pocit. Pustíte-li se do orálních hrátek, nemusíte si dělat hlavu s tím, kam přijde parnerův ejakulát.

Mýty o sexu ve vodě

Mnoho žen se domnívá, že ze spermií ve vodě mohou otěhotnět. Pravda je ale taková, že spermie se ve vodě utopí. Nesvědčí jim ani vlažná voda. Ke svému životu potřebují horko. Pokud ale provozujete pohlavní styk ve vodě bez ochrany, otěhotnět pochopitelně můžete. Proto nezapomínejte ochranu. Můžete použít i kondom, je voděodolný.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies