Sacharidová dieta

Sacharidová dieta je oblíbená zejména mezi sportovci. Základem této diety je snížení denní spotřeby sacharidů a tuků na minimum a naopak zvýšení denní spotřeby bílkovin. Chcete si tuto dietu také vyzkoušet? Čtěte dále…

Břicho ženy v plavkách

Princip sacharidové diety

Princip sacharidové diety spočívá v tom, co nejvíce snížít přísun sacharidů podle denního rozpisu, samozřejmě příjem tuků je nutné snížit také na minimum. Jediné co je možné u této diety zvýšit je příjem bílkovin. Pokud máte z této diety strach, nemáte se čeho bát. I když snížíte celkový příjem potravy, organismus funguje nadále naplno a zároveň spalujete tuky. Při této dietě, aby byla účinná, je také vhodné cvičit (postačí 2 až 3 krát týdně 20-ti minutová jízda na rotopedu).

 

Pro koho je tato dieta vhodná?

Dieta je vhodná pro všechny, kteří chtějí zhubnout nějaké to kilo, které mají navíc. Sacharidová dieta je velmi oblíbená u sportovců, převážně kulturistů. Doporučujeme tuto dietu držet maximálně 3 až 4 týdny.

Sacharidová dieta a jojo efekt

Pokud máte strach z toho, že po ukončení sacharidové diety nastane obávaný jojo efekt, nemusíte se bát. Cílem diety je naučit se jíst častěji po menších dávkách jídla, která našemu tělu prospívají, ne držet hladovku, tudíž následný jojo efekt nebude razantní, pokud budete i nadále dodržovat mírný dietní režim po skončení sacharidové diety.

Rostlinné výtažky a přípravky na hubnutí

Méně známí ničitelé kil Vám zaručí štíhlou linii

Pijte vodu, zhubnete!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies