Rychlá cesta ke kráse – 3D vectoring

Již první vrásky nás dokážou pěkně vykolejit, pomýšlet ale hned na lifting nechceme. Existuje však nová metoda vyhlazení bez operace, která je přirozená a bezbolestná!

Žena dívající se na sebe do zrcátka

3D vectoring - novinka estetické medicíny

Zní to jako počítačová terminologie, ve skutečnosti se ale jedná o výplň potřebných míst speciální výstelkou. Ta přitom působí ve třech dimenzích – nahoru, do strany i dopředu – dodáním objemu. Proto tedy 3D. 3D vectoring sice nenahradí klasicky lifting, který je schopen vyhladit vám celý obličej a doporučuje se spíše v pokročilejším věku, je ale perfektní právě v době prvních známek stárnutí a při touze po úpravě viditelnějších, ale dílčích změn. 3D vectoring vám vyhladí například nosoretní vrásky, povolenou kůži na dolní čelisti, vrásky u očí nebo koutků rtů. Podstupují jej muži i ženy již od třicítky.

OriginalVrásky na ústup!

K výkonu se používají tzv. atraumatické kanyly, které jsou šetrné vůči kůži i podkožní tkáni a na rozdíl od jehly je zde menší riziko krvácení, vzniku hematomů či poškození nervů. Jako výplň se používá kombinace kyseliny hyaluronové a tzv. polyrevitalizačního koktejlu. Dochází přitom nejen k okamžitému vyplnění a napnutí pokožky, ale i ke stimulaci tvorby kolagenu a elastinu, takže bude pleť ještě několik týdnů pracovat pro vás! Místo abyste s hrůzou sledovala, jak výsledek zákroku s každým dalším dnem „upadá“, budete sledovat pravý opak – pleť bude po dobu několika měsíců ještě pevnější a krásnější!

Chtějte vidět "před" a "po"

Váháte, zda do takového zákroku skutečně jít Požádejte o počítačovou simulaci. Stačí zaslat svou fotografii nebo využít některé z bezplatných webových aplikací a ihned uvidíte, o kolik si zákrokem polepšíte!

Když sázíte na přírodu

Pokud vás ani počítačová simulace nepřesvědčí, můžete vyzkoušet i zcela přírodní metody, o kterých píšeme v článku ZDE>. Výborná je také obličejová gymnastika - díky ni ochablé svaly, které kůži nepodpírají tak, jak by měly, opět posílíte!

Přejete si umět vrásky šikovně zamaskovat Pozor na dojem, že čím více make-upu na pleť nanesete, tím méně půjdou vidět. Je to přesně naopak! Jak správně aplikovat make-up radíme v článku ZDE>.

Ať už děláte pro - nebo spíše proti svým vráskám cokoliv, nikdy se jim zcela nevyhneme. Patří k našemu životu. Zatímco ale některé vrásky ubírají na kráse, jiné ve vás naopak podtrhnou jedinečnost. Které No přece vrásky od smíchu!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies