Rostlinné výtažky a přípravky na hubnutí

Chtěli byste zhubnout, ale nevíte jaký přípravek na hubnutí je vhodný právě pro vás? Máme pro vás radu. Nejdříve si pozorně přečtěte, jaké účinky mají výtažky v jednotlivých přípravcích na hubnutí, a teprve poté si vyberte ten nejlepší.

Bílý šálek s čajem

Přípravky na hubnutí s obsahem zeleného čaje

Přípravky na hubnutí, které obsahují výtažek ze zeleného čaje jsou vhodné pro zvýšení energetického výdeje. Zelený čaj obsahuje látku, která zvyšuje tělesnou teplotu, čímž se zvyšuje také energetický výdej. 

Chrom omezí chuť na sladké

Mnoho přípravků na hubnutí obsahuje z větší části chrom. Chrom reguluje hladinu cukru v krvi, tedy glykemii, a tím také snižuje výrazněji chuť na sladkosti. Pozor, chrom účinkuje jen u některých lidí!

Přípravky na hubnutí s obsahem karnitinu

Mnoho přípravků na hubnutí a také mnoho doplňků stravy pro sportovce obsahuje karnitin. Karnitin zvyšuje spotřebu kyslíku a spalování tuků při cvičení, tím roste i spotřeba energie.

Vláknina zasytí a ochrání před rakovinou tlustého střeva

Býváte často hladoví? Možná není ve vaší stravě dostatek vlákniny. Vláknina nejen zasytí, ale také zabraňuje zácpě a působí preventivně proti rakovině tlustého střeva. Doporučená denní dávka vlákniny se pohybuje okolo třiceti gramů.

Přípravky na hubnutí s obsahem ženšenu

Další účinnou látkou, která bývá často v hubnoucích přípravcích obsažena, je ženšen. Ženšen působí proti únavě, zvyšuje tepovou frekvenci a prokrvení a tím také zlepšuje spalování během fyzického cvičení.

Ananas zlepšuje trávení a látkovou výměnu

Ananas obsahuje enzym bromelain, který zlepšuje trávení a látkovou výměnu. Proto se také toto vynikající exotické ovoce používá při odtučňovacích kúrách a účinně působí v boji s celulitidou.

Přípravky na hubnutí s obsahem CLA

Na mnoho přípravcích se píše, že obsahují CLA. Víte co to CLA znamená a k čemu je dobré? CLA je přírodní látka, která působí proti ukládání tuků a podporuje jejich odbourávání tím, že je odplavuje do krve a svalů, kde se spalují.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies