Rok Draka - jaký bude?

Podle čínského kalendáře je rok 2012 rokem Draka. Toto významné zvířecí znamení Vás rozhodně nenechá v klidu! Komu bude dračí síla přát a komu ne?

Abstraktní obraz draka

2012 – Drak se probouzí

Rok draka podle čínské astrologie nezačíná prvního, ale až třiadvacátého ledna 2012. Drak je v Číně symbolem síly, proto se vyplatí jeho vlivu využít a vrhnout se na cokoliv, k čemuž jsme doposud neměli odvahu. Máte jedinečnou šanci vypořádat se s jakoukoliv výzvou a věřte, že jich v tomto roce bude více než dost. Ne všechny události asi proběhnou tak, jak byste si přáli, ale vše se bude dít ve znamení transformace – každá změna Vás povede nahoru, abyste nakonec byli ještě silnější a šťastnější. První polovina roku je přitom vhodná k ujasnění si toho, co ve svém životě skutečně chcete a druhá polovina přímo nabádá k realizaci těchto představ.

OriginalDrak odvážným štěstí přeje!

Drak Vás nenechá ani chvíli na pokoji. Neustále budete konfrontování sami se sebou – se svými slabostmi – i s přístupem druhých lidí. Na všechno kolem bude vrženo světlo Pravdy – najednou vycítíte, co je pravdivé a co falešné – a je pouze jen na Vás, zda půjdete za Pravdou a tím se posunete, nebo zůstanete uvázáni v okovech předstírání a lží. Kdo zůstane lhostejný a bude dění, které jej nabádá vylézt ze své ulity, ignorovat, toho Drak podporovat nebude. Naopak tomu, kdo bude ochoten vyjít ze sebe sama a překonávat své ego a strachy, bude Drak dodávat sílu.

Připravte se na nečekané zvraty

Probuďte se, přestaňte se neustále hlídat, být ve všem obezřetní. Je čas riskovat! Rok Draka je vhodný pro uzavírání manželství, plození dětí, rozjíždění nových projektů, stěhování, zkrátka pro jakoukoliv změnu. Děti narozené v tomto roce budou odvážné, vynalézavé, plné života, s vůdcovskými sklony.

Připravte se na velké zvraty – a to jak šťastné, tak i nešťastné. V roce Draka o sobě dává vědět i příroda – mohutné přírodní úkazy a extrémní výkyvy počasí budou na denním pořádku.

Dračí síla přeje zdraví

V roce 2012 máte možnost se skutečně uzdravit. Pokud se vyléčíte, ale nebudete se snažit najít hlubší příčinu nemoci, s velkou pravděpodobností se nemoc dříve nebo později vrátí zpátky. Pomohou Vám informace o čínské medicíně nebo psychosomatice. Kolem nás číhá spousta bakterií, virů a další původců nemocí, zda se ale skutečně nakazíte, zda některý z vašich orgánů skutečně onemocní, o tom podle čínské medicíny rozhoduje vyváženost stravy a Vaší duše. Uvědomte si, co Vám nejvíce chybí, na čem je v rámci svého Já nejvíce třeba zapracovat a uděláte první krok ke zdraví.

Více ze světa astrologie

Horoskopy z Egypta

Práce podle znamení zvěrokruhu

Dieta podle znamení zvěrokruhu

Zdraví a nemoci podle znamení zvěrokruhu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies