Rekonstrukce panenské blány – nový hit?

Jste žena a nevíte co dát svému příteli k narozeninám? Nechte se třeba inspirovat naším dnešním článkem a nechte si udělat rekonstrukci panenské blány. Myslíte si, že jste na to moc stará? V žádném případě, tady vás věk nelimituje.
Žena ležící na posteli

Co je to panenská blána a proč je pro ženy tak důležitá?

Panenská blána, hymen, nebo taky, jak se uvádí v některých literárních dílech, věneček je slizniční řasa. Tato blána buďto z časti, nebo úplně překrývá u žen poševní otvor.

 

U některých náboženství je panenská blána důkazem o tom, že je žena stále panna a proto je pro tyto ženy tak důležitá, i když je dokázáno, že se panenská blána může protrhnout i sama třeba při náročnějších sportovních aktivitách, nebo při zavádění tampónu.

Zdraví - rekonstrukce panenské blány – nový hit nejen pro mladé

Ano je to tak. V poslední době se z rekonstrukce panenské blány stal doslova business. Je to drobný chirurgický zákrok, který se stal trendem, ale i tak je potřeba šikovných rukou zkušeného chirurga.

 

Průkopníky této do značné míry kosmetické úpravy se staly ženy v Americe, ale české ženy nezůstávají pozadu, i u nás je to již běžný zákrok. A proč spousta žen touží právě po této úpravě.

 

Je mnoho důvodů. Některé ženy chtějí svému příteli dopřát stejný zážitek, jako když to bylo poprvé a tak ho rekonstrukcí překvapí třeba na nějaké kulaté výročí. Ale jsou i prostší důvody. Například rekonstrukce panenské blány po úraze, nebo po znásilnění.

Jak se provádí hymenoplastika?

Existuje mnoho způsobů, jak se rekonstrukce dá provést, ale ten nejklasičtější je však takový, při kterém se úzký kousek sliznice na stěně pochvy lehce přišije k protější straně pochvy. Nehrozí tedy žádná rizika zneprůchodnění – menstruační krev odchází a změnu pocítíte prakticky až při pohlavním styku s partnerem.

Intimní rádce a jeho rady

Kuriózní sexuální úchylky

Co se odehrává při sexu?

Svádění ve vztahu

Intimní hygienou proti výtokům a infekcím

Zdravý sexuální život

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies