Reklamní flash disky

Chcete rozjet podnikání nebo už ho možná rozjeté máte, ale zákazníci se zrovna nehrnou? Možná by to chtělo více se opřít do reklamy a nové zákazníky oslovit. Jak na to? Co třeba reklamní flesh disky? Můžete si nechat vyrobit flash disk vlastního tvaru.

Flash disk ve tvaru panáčků

Flash disk ve 3D

Výrobu složité 3D flash disků nabízí USB Media spol. s.r.o. o to už celé tři roky. Nutno říct, že tato společnost přišla s tímto nápadem na český trh jako první. Proč si nenechat vyrobit vlastní USB flash disk z materiálu, který upřednostňujete. Může jít klidně o dřevo či plast, tvar bude také jen na vás. Mezi klienty USB Media s.r.o. patří celá řada jak českých, tak i zahraničních firem a organizací. Máte možnost zařadit se mezi další spokojené klienty.

usbmedia.cz

Pokud vše potřebujete vidět na vlastní oči, nebude to problém. Ti mimo pražští budou sice muset navštívit hlavní město, ale určitě to bude stát za to. Showroom USBmedia.cz můžete navšítit 7 dní v týdnu od 9 do 21 hodin. Vše si tady prohlédnete a můžete hned udělat objednávku. S takovou máte firemní dárky Vánoce 2012 vyřešeny.

Výroba na zakázku

Usoudili jste, že zakázková výroba usb disků bude pro vaši firmu to pravé Povíme vám, jak na to. Stačí zadat firmě USB Media s.r.o. vaše logo, obrázek nebo jakýkoli váš nápad a do dvou dnů budete mít k dipozici digitální náhled 3D flash disku. Pokud náhled odsouhlasíte, bude první vzorek do pěti dnů na světe, samozřejmě zdrama. V případě, že vrozek splnil očekávání, je na řadě masová výroba. Do čtrnácti dnů očekávejte zásilku v podobě vašich 3D flash disků.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies