Řasy - chcete získat dokonale svůdný pohled?

Toužíte po “nekonečně” dlouhých řasách? V dnešní době se již nemusíte spoléhat pouze na matku přírodu. Existuje několik metod jak docílit hustějších a hlavně delších řas.

Namalované oko ženy s květinou u obličeje

 

1.   Nalepování řas

 

Nejčastější a nejrychlejší metoda prodloužení řas. Zvládnete ji samy a můžete si vybrat ze spousty variant. Najdete je v různých barvách, s kamínky nebo bez, s peříčky či s jinou dekorací. Pár umělých řas se musí přilepit co nejblíže ke kořínkům přírodních řas. Případná nerovnost se zamaskuje oční linkou. Koupit si ji můžete v kterékoliv drogerii a jejich aplikace vám nezabere příliš času. Ale efekt není dlouhodobý a nikdy nedosáhnete jejich přirozeného vzhledu.

 

2.   Prodlužování řas metodou - řasa na řasu

 

Zákrok většinou trvá něco málo přes 2 hodiny a ceny jsou přiměřené. Jsou dva typy aplikace - dočasná a permanentní. U dočasné je nutné asi jednou za měsíc opakovat aplikaci. Ale pokud tuto metodu vyzkoušíte, pak nemusíte řešit, zda se vám náhodou nerozmazala řasenka. Nemusíte je barvit řasenkou a nejsou potřebné ani linky a stíny. Vaše řasy budou vypadat zcela přirozeně a nemusíte je ani nijak natáčet. Aplikují se již v zahnuté podobě. Musíte minimálně 1x měsíčně zajít ke kosmetičce a investice je v rozmezí 300 - 500 Kč za jednu aplikaci. A dejte si také pozor na případná rizika. Lepidlo vám může způsobit infekci rohovky či víček a také můžete dočasně či trvale přijít o své přírodní řasy.

 

3.   Sérum, které podporuje růst nových řas

 

Také můžete vyzkoušet aplikovat na řasy růstové sérum. Prý tím můžete získat prodloužené a husté řasy, které vám vydrží i několik měsíců. Pokud budete aplikovat sérum každý večer na odlíčené řasy, pak zvýšíte objem řas až o 40 %. Tady je ovšem velkou nevýhodou vyšší cena a na výsledek si chvíli počkáte.

 

Nejčastější příčiny vypadávání řas!

 

Naše přírodní řasy mají životnost asi 90 dní. Postupem času o ně přirozeně přicházíme, ale na jejich místě nám vyrostou nové. Některé z vás trápí prořídlé řasy či jejich úplná ztráta. Příčinou může být také dědičnost, různé druhy alergií či za to mohou některé typy léků. Může vám špatně fungovat štítná žláza nebo za to mohou hormonální výkyvy. Pokud máte sníženou imunitu, nemáte zdravě vyváženou stravu nebo žijete ve znečištěném životním prostředí, pak se tomu prostě nevyhnete.

 

Ale můžete zkusit dodat řasám vitamíny. Nejdůležitějším vitamínem je B-komplex a beta-karoten. Vitamín E můžete získat jak z potravy, tak je i v kapslích, jenž se dají přímo aplikovat na vaše řasy. Dalším užitečným vitamínem je B12 a měli byste mít také dostatek panthenolu. A při odličování byste si měly vybírat hlavně kvalitní výrobky.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies