Rady na zvětšení poprsí z celého světa

Zvětšení či modelace ženského poprsí je věčné téma, které řeší více než polovina žen na celém světě. Každý národ má jiné metody jak poprsí zpevnit nebo zvětšit, proto se teď s námi podívejte, čím si ňadra zvětšují Evropanky a co na zvětšení používají Asiatky.

Metr omotaný kolem poprsí ženy

Velikost a pevnost ženského poprsí je závislá na mnoha faktorech. Velkou roli zde hraje genetická dispozice, hormonální rovnováha, ale i tělesná hmotnost. Největším a úhlavním nepřítelem ňader bývají výkyvy tělesné hmotnosti, tedy neustálé přibírání a drastické ubývání na váze, dále těhotenství a následné kojení, které rovněž prsům vůbec neprospívá.

Takové procesy zanechají často trvalé následky, s nimiž se nejedna žena špatně smiřuje. Jestliže máte podobný problém, máme pro vás několik řešení. Stačí jen trochu trpělivosti, každodenní péče a brzy budete slavit první úspěchy. Připravte se ale na to, že zdaleka ne každá rada vám může vyhovovat. A pokud dopředu víte, že vás lenost přemůže, pak vám nezbude nic jiného, než zákrok estetického chirurga. Sice vás to vyjde na pěkných pár desítek tisíc, ale zákrok je trvalý a pro pěkná a pevná prsa nemusíte hnout prstem.

Černý zázrak

Říká se, že černé pivo zvětšuje poprsí. Chmel totiž obsahuje fytoestrogeny (rostlinné hormony), které příznivě působí na prsní žlázy a mohou podporovat jejich činnost. Tak co říkáte, naordinujete si „jedno malé“ po každém obědě?

Asiatky využívají vlastnosti magické byliny

V Thajsku si ženy pro růst poprsí vybírají zvláštní rostlinu, která se jmenuje Kwaao khruea. Tato bylinka je plná hormonů, ale protože je na seznamu chráněných rostlin, patrně se k ní nedostanete.

19. století ve znamení parafínu

V druhé polovině devatenáctého století, v tzv. viktoriánském období, měly Angličanky zálibu ve vpichování roztaveného parafínu do svých ňader. Procedura to byla značně bolestivá, ale pro krásu byly ochotné trpět i za cenu budoucího onemocnění rakovinou.

Tablety, gely nebo kakaové máslo?

Nezdá-li se vám některé z našich tipů, pak můžete vyzkoušet prověřené metody, jako jsou tablety nebo gely na zvětšení a zpevnění poprsí. Ty rovněž obsahují rostlinné hormony plus několik dalších látek, které mají příznivý vliv na lidský organismus. Můžete však vyzkoušet i levnější variantu, kterou je kakaové máslo. Každodenní masáže poprsí směrem vzhůru udělají divy.

Prsa a cviky pro pevnost

Pečujete správně o svá prsa?

Mammaplastika pomůže zvednut povislá prsa

Tipy, jak optikcy zvětšit poprsí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies