Psychologie pro tělo

V okouzlující a přitažlivou bytost vás nepromění drastické diety, ale zdravé sebevědomí. Abyste měla ze sebe dobrý pocit, naučte se mít ráda své tělo. A k tomu vám dopomohou následující tipy...

Dvě ženy upravující se před zrcadlem

Psycho trik - seznam předností

Zkuste si sepsat na papír všechno, co se vám na vašem těle líbí a nevynechte žádnou maličkost či detail. Snažte se sebe sama posuzovat očima někoho, kdo je do vás zamilovaný a zkuste si dělat podobné komplimenty.

Psycho trik - přátelské světlo

Vynechte v obchodech převlékací kabinky a vyhýbejte se zrcadlům, kde je intenzivní, ostré světlo. Lichotivější osvětlení vám umožní vidět v zrcadle mnohem atraktivnější odraz.

Psycho trik - pozorování se

Své tělo budete mít ráda tím více, čím pro vás bude důvěrnější. Oblékněte si třeba hezké spodní prádlo a před zrcadlem si zkoušejte různé postoje a pózy.

Psycho trik - rituál krásy

Investujte do tělového aroma spreje s některou z povzbuzujících vůní - např. jasmínu, pomeranče či mimózy. Každé ráno se tak nabijete pozitivní energií a po celý den budete mít dobrý pocit ze sebe sama. 

Psycho trik - buďte odvážná

Rozmazlujte se věcmi, které si člověk nemůže koupit, např. dvoudenním odkladem důležité práce. Neříkejte, že vás nebaví a nedělá sebevědomější, když dokážete být drzá a vezmete si na sebe třeba něco, co byste neměla...

 

Psycho trik - profesionální fotky

Zkuste se nechat nalíčit vizážistou a vyfotografovat opravdu kvalitním fotografem. Fotku větších rozměrů si pak pověste někam, kde ji denně uvidíte - vaše sebevědomí stoupne při každém pohledu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies