Prsa a péče o ně

Chcete mít krásná a pevná prsa? Musíte pro to něco udělat. Váš dekolt si zaslouží pravidelnou péči v podobě čištění, peelingu, masáže i cvičení. Až poslední tečkou jsou třpytivé přípravky, které prsům přidají na oblosti.
Tvářenka se štětečkem a květinou

Dekolt i prsa potřebují očistu

Nejen tváře, ale i dekolt si zaslouží pravidelné čištění. Přes den se zanáší nečistotami a pokud je nebudete důkladně odstraňovat, zabráníte kůži dýchat a váš výstřih vydáváte napospas předčasnému stárnutí. Pro dokonalou očistu použijte čistící pleťové mléko či vodu (nejlépe proti vráskám), případně gel přímo určený na partie prsou a dekoltu.

Zpevněná prsa

Po sprše a důkladném očištění dekoltu si vyhraďte čas na zpevnění. Žádný přípravek vám sice po jednom použití prsa nezmění, ale pokud budete zpevňující tělová mléka a gely používat pravidelně, viditelně vaše prsa zpevní a vyhladí.

Peeling dekoltu

Jednou týdně odstraňte z prsou a dekoltu odumřelé buňky (šupinky) a hluboko usazené nečistoty. Vyhněte se přípravkům s velkými hrubými částicemi, které by citlivou pleť poškrábaly, a dejte přednost jemným gelovým peelingům určeným přímo na citlivou pokožku dekoltu a prsou.

Masáž prsou

Třikrát týdně hýčkejte prsa masáží. Dlaně pokropte několika kapkami masážního nebo aromatického oleje a přejeďte jimi krouživými pohyby od krku směrem dolů k bradavkám. Totéž podniknete i v opačném směru.

Cvičení pro pevnější prsa

Vaše pozornost by se měla zaměřit i na cílené cvičení. Pravidelným posilováním svých vnad docílíte lepšího tvaru. Nejúčinnějším cvičením pro ženy jsou samozřejmě ženské kliky, můžete vyzkoušet i posilování s činkami či plastovými lahvemi naplněnými vodou. Výborným pomocníkem vám může být posilovna, jistě vám trenér poradí, které cviky a posilovací stroje jsou na zpevnění prsou určeny.

Líčení pro dokonalá prsa

Když své poprsí obdaříte třpytem, opticky se zaoblí. Můžete se potřít tělovým mlékem se třpytkami nebo lehkým olejem, výraznějšího efektu však docílíte se třpytivým pudrem nebo bronzovou tvářenkou.

HerBust - prostředek pro krásné poprsí

Zvětšení poprsí užíváním HerBust

docílíte přirozenou a zcela bezpečnou cestou hormonální rovnováhy, zpevnění a zvětšení poprsí. HerBust je přírodní alternativou plastické operace. Dalším významným účinkem tohoto preparátu z léčivých bylin je vyrovnání hormonální hladiny ženy, čímž je odstraňován stres a napětí a ženy se cítí a vypadají mladší. Užívání preparátu zbavuje ženu problémů jako je bolestivá a nepravidelná menstruace, silné krvácení, změny nálad, PMS (premenstruační syndrom), klimakterické potíže.

Charakteristika HerBust

je patentovaným 100% ně přírodním preparátem složeným z přesné kombinace 8 léčivých bylin, které se u žen tradičně používají pro vyrovnávání hormonálních výkyvů bez vedlejších účinků. Výrobek neobsahuje estrogen nebo jijné hormony, obsahuje látky hormonům podobné, které mohou napodobovat činnost ženských hormonů jako je estrogen a progesteron, nebo napomáhají řídit hladinu těchto hormonů v těle tím, že ovlivňují činnost žláz s vnitřní sekrecí. Na rozdíl od syntetických přípravků, jako jsou hormonální antikoncepční prostředky, nezvyšují byliny obsažené v HerBustu nepřirozeně hladinu estrogenu a nevyvolávají tak zhoubné bujení či žádné jiné vedlejší účinky.

Kdy pomáhá HerBust

  • Při nedostatečně vyvinutém a nedostatečně pevném poprsí
  • Při bolestivé a nepravidelné menstruaci a při PMS (premenstruační syndrom)
  • Při klimakterických obtížích
  • Při nervozitě, stresu a dalších problémech souvisejících s hormonální nerovnováhou

Složení HerBust

Tolice setá, Kozinec blanitý, Andělika čínská, Smetánka lékařská, Benedikt lékařský, Přeslička rolní, Máta peprná, Borůvka černá.

Balení: 180 kapslí = dávka na 1 měsíc Dávkování: Užívají se 2x denně 3 kapsle po dobu 2 - 9 měsíců, podle toho jakých výsledků chcete dosáhnout (velikost a pevnost). Při užívání pro dosažení hormonální rovnováhy se užívají 3 kapsle 2x denně do té doby než příznaky nerovnováhy pominou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies