Pro holky? Domeček pro panenky!

Co jen té naší princezně koupit k narozeninám, pod stromeček nebo prostě jen tak pro radost?! Lámete si s touto otázkou často hlavu? Každá malá princezna bude nadšená z domečku pro panenky! Zabrouzdejte na stránky eshopu www.hawaj.cz, tady jeden pěkný najdete.

Domeček pro panenky

Hitovka poslední pár letHawaj.cz

Domeček pro panenky byl vždycky top dárkem pro malé i větší slečny. Dokáží u něj strávit spousty času neustálým štěhováním nábydku, panenek i úklidem. Možná i vy si pamatujete spoustu strávených chvilek u svého starého domečeku pro panenky. Jenže dneska už vypadjí trochu jinak.

Myslete na kvalitu

Na trhu najdete celou škálu domečků pro panenky. Při výběru ovšem myslete na materiál ze kterého je domeček pro panenky a jeho vybavení vyroben, vždyť jde o bezpečí vašich dětí. Spousta domečků pro panenky jsou vyrobeny z plastu, což asi nebude ta úplně nejlepší volba. Daleko lepší bude domeček ze dřeva. Ten váš starý byl určitě také dřevený, tak proč se k tomuto oblíbenému materiálu nevrátit.

Havaj.czDejte na prověřenou kvalitu za rozumnou cenu!

Eshop havaj.cz nabízí třípatrový dřevěný domeček s výtahem, terasou a vybavením. Je vyroben z masivního dřeva a navíc byl nominován na hračku roku 2006 v SRN. Domeček snadno sestavíte, takže se panenky budou moci opravdu rychle stěhovat. Do domečku se vlezou panenky dosahující výšky 32 cm. V prvním patře jsou ložnice, ve druhém patře mají panenky koupelnu s obvývacím pokojem a ve třetím patře je kuchyň s jídelnou. Každé patro je vybaveno balkonem nebo terasou. K domečku patří také vybavení, takže budete mít gauč, postel, židle, stul i barové židličky a diskokouli. Domeček pro panenky má také podlahu a potištěné stěny.

Tak jak to vidíte Uspějete s takovým dárkm u vaší malé slečny

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies