Přirozené líčení - perfektní pleť základem

Vsaďte na nahé líčení! Přirozenou krásou oslníte. Zdánlivě nejjednodušší styl líčení však na ženy klade ty nejvyšší nároky. K trendu nalíčená-nenalíčená patří i dokonalá manikúra a perfektně vytrhané obočí.
Nalíčené oči ženy

Přirozené líčení - chce to perfektní make-up

Nalíčit se přirozeně opravdu není jednoduchá záležitost. Pleť musí působit jednotným a dokonalým dojmem. Nejideálnější je volba matného make-upu se saténovým efektem. S výběrem vám poradíme v článku zde. Pro zakrytí tmavých kruhů pod očima a nedokonalostí pleti použijte korektor.
Aby pleť získala plasticitu, naneste na tváře a lícní kosti matnou bronzovou tvářenku (odstín přizpůsobte tónu vaší pleti).

Přirozené líčení - upravené obočí základem

Na obočí klaďte důraz. Při přirozeném líčení je obočí nejvýraznějším bodem vašeho obličeje. Návod, jak upravit obočí do ideálního tvaru. Zachovejte přirozenou linii obočí, jen jej zdůrazněte speciální tužkou na obočí (opět co nejpřirozeněji).

Přirozené líčení - zdůraznění rysů obličeje

Řasy natočte kleštičkami, zdůrazněte hnědou řasenkou a rty přetřete rtěnkou v matném béžovém odstínu.

K přirozenému líčení přirozenou manikúru

Dokonalému líčení dodejte tu správnou tečku kvalitní manikúrou - s čistým béžovým či průhledným lakem, případně francouzskou manikúrou pro vytvoření co nejpřirozenějšího vzhledu.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies