Připravte narozeninovou oslavu dle věku dítěte

Perfektní narozeninová oslava nemusí být extra drahou záležitostí, najdou se jistě i levnější varianty. Oslavy se mají především oslavit v kruhu rodiny a přátel a nezáleží na množství peněz, které do toho investujete. Myslete ale na to, aby tento den byl pro díte něčím výjimečný. Vytvořte si na tento výjimečný den hezkou vzpomínku v podobě krásných fotek.

narozeninová oslava pro děti

 

Oslava 1. narozenin

 

Dítě nemá v tomto věku nejmenší šanci pochopit, smysl narozeninové oslavy, takže je spíše takovou oslavou pro vás - rodiče. Respektujte jeho denní režim, pozvěte jen pár lidí a oslavujte raději doma - ve známém prostředí.

 

Oslava 2. - 3. narozenin

 

Tady už nesmíte podcenit přípravu, neboť si už dítě plně uvědomuje výjimečnost toho dne. Oslavu můžete uspořádat doma nebo na zahradě, ale pokud chcete pozvat více lidí, popřemýšlejte spíše o možnosti pronájmu - cukrárny, mateřského centra, dětského klubu, herny nebo bazénu. Nezapomeňte pozvat i nějaké jeho kamarády a klidně si v případě většího množství dětí zajistěte i profesionální pomoc - hosteska, učitelka z mateřské školky a podobně.

 

Oslava 4. - 6. narozenin

 

Většina předškoláků chce mít na svůj narozeninový den zajímavý program, soutěže a hry. Zábavným a zajímavým řešením jsou různé tématické oslavy - piráti, princezny, víly, loupežníci a jiné. Můžete jim udělat radost diskotékou nebo je potěší i karaoke. Ostatním dětem, které přišli tomu vašemu dítku popřát, může být líto, že nedostanou žádný dárek, proto je při odchodu můžete odměnit malou drobností v podobě papírového klobouku, sladkosti a podobně.

 

Oslava 7. - 13. narozenin

 

Raději se dětí v tomto věku zeptejte, co by chtěli připravit k občerstvení, jaké kamarády chtějí pozvat, kde by chtěli mít oslavu (dle vašich finančních možností samozřejmě) a jak si ji celkově představují. V létě můžete uspořádat piknik či soutěžní odpoledne na zahradě či v parku. Nemusí se už dodržovat přesný program, ale neměl by chybět slavnostní přípitek, diskotéka a nějaké to překvapení.

 

Oslava pro děti, které mají 14 let a více

 

Tady už většina rodičů a dětí po velké organizované oslavě příliš netouží. Spíše se s nimi domluvte. Rodinou oslavu můžete klidně udělat doma, jen takové posezení spojené s předáním dárků. Nebo to oslavte slavnostním obědem v restauraci či rodinným výletem. Připravte se ale na to, že starší děti zatouží i po oslavě mimo domov - s kamarády, takže jim zaručeně uděláte radost obálkou s finančním obnosem (dle vašich možností samozřejmě).

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies