Přemýšlíte o robotickém vysavači?

Jaký vysavač používáte k úklidu vašeho domova? Musíte se tahat z těžkým vysavačem, který ještě k tomu až tak dobře nevysává? Co so pořídit nového domácího mazlíka? Robotický vysavač jím určitě bude. Pokud jste už nějakou dobu nad iROBOTEM přemýšleli, možná vám pomůžeme konečně se ke koupi rozhoupat.

Robotický vysavač

Pracuje i bez vásvysávání bez práce

Je nejvyšší čas pořídit si ty nejnovější technologie robotických vysavačů do domácnosti. Bezpracný úklid je stále více populární u všech žen i mužů. Jak ta technologie tedy funguje, a co je její podstatou

Hlavní výhoda a podstata robotických vysavačů spočívá v tom, že je lze naprogramovat, není třeba je při práci obsluhovat a hlavně vůbec nemusíte být doma, když vás iROBOT pracuje. Ušetříte spousty času, které můžete věnovat rodině či koníčkům, o námaze ani nemluvě.

Kapka inteligence

Právě inteligentní jednotka řídí a ovládá celý vysavač takovým způsobem, že úklid je rychlý a efektivní. Některé vysavače mají i 33 bezpečnostních senzorů, které zaručí kvalitní chod přístroje, zabraňují pádu ze schodů, nárazů apod. Jiný může mít zabudovanou kameru, která mu umožní si úklidové plochy dopředu nasnímat a pak uklízí podle své mapy. Tak vidíte, technologie robotických vysavačů může být hodně vyspělá.

Využije jej každý

Přemýšlíte zda se hodí i k úklidu vašeho bytu či domu Výhody robotického vysavače jistě ocení téměř každý. Především pak alergici, rodiny s dětmi a zvířaty, starší lidé a handicapované osoby. Časově omezené workoholiky jistě nemusíme zmiňovat. Jen si to představte, přijdete domů z práce a bude na vás čekat krásně čistá podlaha, stačí pouze jednou za čas vysypat koš vysavače.

robotický vysavačVýhody iROBOTA

Vysavač pracuje sám, je opatřen čidly a výsuvnou koncovkou, která zaručí dokonalé vyčištění rohů. V případě vybití akumulátoru, vyhledá sám nabíjecí základu. Po nabití se dá opět do práce. Díky malým rozměrům se dostane i do těžko přístupných prostorů, takže pod sedačkou i nábytkem budete mít čisto. Režim práce vysavače si můžete sami navolit.

S iROBOTEM ROOMBA budete maximálně spokojeni. Tyto chytré robotické vysavače odedřou všechnu práci za vás a vy se můžete mezitím věnovat mnohem příjemnějším věcem. Se špínou umí iROBOT ROOMBA opravdu zatočit. Uklidí dokonce vlasy a chlupy domácích mazlíčků. Nebudete muset žešit ani špínu a prach,který se usadí v rozím místností a pokud máte v pokojích lišty, budou jen zářit. 

Internetový obchod Levneelektro.cz nabízí hned několik modelů iROBOTU ROOMBA, liší se samozřejmě cenou a celou řadou funkcí. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies