Potřebuji půjčit auto

Porouchalo se vám auto a nutně potřebujute být mobilní každý den? Možná ani vlastní auto nemáte, ale chcete vyrazit někam na dovolenou. V takových případech se vám náramně bude hodit pronájem aut. A pozor nejde jen o pronájem automobilů na našem území, ale lze si zařídit také pronájem automobilů v USA nebo v kdekoli v Evropě.

Namalované žluté auto

Pronájem aut je IN

Pronájem automobilů si získává stále větší oblibu a to na celém světě. Je to totiž tak jednoduché. Půjčíte si auto, u kterého si můžete být jisti, že je absolutně v pořádku a nemusíte se děsit žádné komplikace při cestování a to ani nemluvíme o vynaložených financích za opravy a pojištění. S půjčovnou můžete mít každou chvíli jiné auto.

Půjčte si u odborníkůpalubní budíky

Opravdový expert na náš trh přišel v roce 2005 a jmenuje se Holiday Autos. Jde o největšího velkoobchodníka na trhu pronájmu aut v České republice. Společnost zaručuje, že spolehlivý automobil si můžete půjčit v 6000 destinacích v 50 zemích světa. Pronájem auta v Itálii, Španělsku, Německu či ve Francii nebude žádný problém. Na své dodavatele klade vysoké požadavky, aby poskytované služby byly bez nejmenší chybičky, včetně fyzického zastoupení v místě půjčení auta. Auto Holidays navíc zavedla pojištění náhrad, které umožňují jistotu krytí nejrůznějších událostí, ketré vás při cestování mohou potkat. 

Jsou tady pro vás nonstop

Poletíte na dovolenou či pracovní schůzku letadlem, ale na určeném místě potřebujete jezdit autem? Pak si auto nechcte připravit na vámi určenou hodinu i místo.Můžete také počítat s 24 hodinovou dopravní asistencí, kvalitním vozidlem a se službami, které předčí vaše očekávání.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies