Pořizujeme lyžarskou výbavu

Jste řádně vybaveni na zimnní radovánky? Zima se velice rychle blíží a s ní i krásně zasněžené sjezdovky, které se těší na nadšené lyžaře. Neváhejte a nakupujte sjezdové lyže,  helmy, a lyžařské boty dokud jsou za příznivé ceny. 

Muž na lyžích jedoucí z kopce dolů

Nesjou lyže jako lyže

lyže K2

Které si vybrat Záleží na vás, pokud dáváte přednost klasickému lyžování budou nejlepší volbou sjezdové lyže. V případě, že milujete vyšší hladinu adrenalinu v krvi a dáváte si to volným terénem a prašanem, určitě dejte přednost freeski. Internetový obchod Happysport.cz nabízí celou řadu značek jak sjezdových lyží, tak také lyží pro volný terén. Happy Sport doporučuje například lyže Atomic, najdete jak v dámském , tak i v pánském provedení. Technologie Woman Flex Zone přizpůsobuje lyže dámské jízdě, takže je ženy mohou velice snadno ovládat. Při výběru dbejte hlavně na kvalitu, než na cenu. Toto pravidlo samozřejmě platí také pro ostatní lyžařskou výbavu.

Nové lyžaršké botylyžařské boty

Lyžařské boty také najdete ve zmiňovaném eshopu. Můžete si vyrat ze značek jaké jsou Dalbello či Fischer. Například lyžařské boty Dabello Axion 12 jsou určeny pro muže i ženy. Pokud toužíte zlepšit své lyžařské dovednosti, sáhněte po tomto modelu. Jsou velice ohebné a vynikají dobrými reakcemi. S tímto modelem budete mít nohu jako v bavlnce, i když se budete lyžování oddávat po celý den a to nemluvíme o absolutní kontrole nad lyžemi.

Lyžařská helma je povinnou výbavou!

Lyžařskou helmou by měl být vybaven každý lyžař. Nejde pouze o děti na svahu, ale také o zkušené lyžaře. Člověk nikdy neví, s helmou máte jistotu a v klidu si můžete dny na prosluněných svazích užívat. U helmy jde samožřejmě hlavně o její ochrannou funkci, ale můžete si vybrat také lyžařskou helmu ve vaší oblíbené barvě. Eshop Happysport.cz jich nabízí celou řadu. Určitě si vybere mladá slečna i dospělá ženská. K mání jsou také helmy s nejrůznějšími motivy. K helmě dostanete vak na helmu, obyčejně bývají helmy opatřeny klipsou k uchycení brýlí. Samozřejmostí je pasivní ventilace a komfortní bradový pásek, který nebude obtěžovat ani děti.

lyže Atomic

Internetový obchod nabízí spoustu dalších věcí, které se na svahu hodí. Můžete už myslet také na Vánoce a objednat sjezdové hole, brýle, snowboard nebo lyžařské oblečení někomu pod stromeček. Dopřejte si krásné lyžování s kompletní výbavou, kterou vám přivezou až domů.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies