Pořizujeme garážová vrata

Čeká vás tato příjemná, pro některé možná nepřijemná událost? Víte na co klást při výběru garážových vrat největší důraz, jak by měla vrata vypadat, jakou plnit funkci? Pokud máte v tématice garážových vrat mezírky, poradíme vám.

Hnědá vrata

Nakupujte s rozvahou

Před nákupem garážových vrat opavdu dobře vybírejte a přemýšlejte, vždyť budete kupovat věc, která vám bude sloužit dlouhou dobu, možná že i celý život. Při nákupu takových věcí se vyplatí vsadit spíše na kvalitu, než na to, jak a kde ušetřit nějakou korunu. Pokud zainvestujete a zvolíte dobrou firmu, která zaručí kvalitní výrobek, neprohloupíte.

Co od garážových vrat očekávat?

Samozřejmě by garážová vrata měla esteticky ladit s celým domem, ale jsou i důležitější věci. Zaměřte se na maximální životnost vrat a odolnost proti návštěvě nezvaných hostů, to bude asi to nejdůležitější kritérium. Doporučujeme vsadit na české výrobce, jistě budete s kvalitou spokojeni.

Širový výběr

Dnes má zákazník opravdu z čeho vybírat, firmy nabízejí nejmodernější technologie a moderní design je také samozřejmostí. Zvolte raději firmu, která si vyrábí vrata nebo sendvičové panely sama, pak máte možnost vybrat si variantu i barvu, která bude vyhovovat vašim požadavkům a co je důležité budou to garážová vrata vyrobená na míru. Myslete také na prostor, který budou garážová vrata zabírat. Nejlepší je, když zaberou jen opravdu nutný prostor pod stropem a umožní využívat celý spodní prostor garáže. Důležitým faktorem při výběru může být i hlučnost a ovládání garážových vrat.

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata jsou nějčastěji poptávaná. Skládají se ze sendvičových panelů. Panel sekčních vrat je složen ze dvou vrstev ocelových plechů, mezi nimi je uložená polyuretanová pěna jako výplň. Ocelové plechy jsou pozinkované a mohou být lakované nebo laminované PVC fólií, která je imitací dřeva. PVC fólie je speciálně vyrobena pro použití na garážová vrata, odolává nízkým i vysokým teplotám a UV záření.

Zvolte si design garážových vrat

Povrch garážových vrat může vypadat různě, stačí jen si vrata prohlédnout a pak zvolit, který povrch se vám nejvíce zamlouvá. Je libo hladký povrch, povrch stucco, nebo zvolíte oblíbenou imitaci dřeva? Co se povrchu týče lze vybírat různé typy panelů, kterých je také velké množství. Další otázkou designu je barva garážových vrat, ze vzorníků firem si jistě vyberete. Některé firmy vám umožní zvolit si speciální kombinaci barvy, typu sendvičového panelu a jeho designu, že získáte ojedinělý kousek, tedy originální garážová vrata.

Chcete luxus?

Pokud se nespokojíte s obyčejnými vraty, je tu pro vás novinka – luxusní povrch garážových vrat. Jde o nový lakovaný povrch vrat systémem Selemix. Systém Selemix skrývá kvalitní vrchní lak s vysokou přilnavostí. Je velice odolný proti oděru a velice příjemná je také jeho cena. Lak je bezzákladovým pojivem na bázi polyuretanové technologie. Pojivo se spojuje s tónovací pastou, čím se získá vysoce kvalitní lak. Můžete také vybírat ze dvou druhů hrubosti, jemně zrnitou a zrnitě hrubou strukturou.

Přejeme šťastnou ruku při výběru garážových vrat, rozhodně nešlápnete vedle s garážovými vraty DoorHan.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies