Pohankové polštáře

Pokud máte problémy s usínáním nebo se ráno probouzíte celí rozlámaní, možná je to vina vašeho polštáře. Vaše hlava do něj musí perfektně zapadnout, jinak si koledujete o potíže v oblasti krční páteře. Tento problém řeší pohankové polštáře.
Polštář s potahem

Polštáře pro dobré spaní

Bylinky se odedávna používaly k čajům, odvarům, mastem, ale také jako přísada do polštářů. Ideální jsou pohankové polštáře, které se formují tvaru vaší páteře a přesně se přizpůsobí tíze vaší hlavy. Zabraňují bolestem páteře tím, že na ni netlačí. A protože jsou polštáře určeny především ke spaní, není nic lepšího než pohankové polštáře s bylinkami, které mají na spánek i usínání blahodárný vliv. Účinek těchto polštářů lze navíc zvýšit jejich nahříváním.

Bylinkové polštáře po domácku

Bylinkový polštář si můžete koupit nebo jednoduše vyrobit. Stačí zabalit sušené bylinky do gázy a vložit do povlaku polštáře. Pro klidné spaní je nejlepší směs bazalky, majoránky, tymiánu, rozmarýnu, koriandru, kopru, máty a levandule a heřmánku.

Pohankové polštáře

Polštáře s náplní z pohanky a bylinek vám zajistí klidné spaní i svěží pocit po ránu. Nebudete se cítit rozlámaní ani nevyspaní a díky příznivým účinkům bylinek bude možná utlumeno i vaše či manželovo chrápání.

Pohankový polštář a jeho léčivé účinky

Pohankové polštáře je vhodné používat i během těhotenství, protože i to výrazně ovlivňuje váš spánek.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies