Podprsenky - výběr a nákup

Koupit si správnou a dobře padnoucí podprsenku není jen tak. Některé ženy dělají při výběru chyby, díky kterým jejich dekolt nepůsobí zrovna nejlépe. Poradíme vám, jak si vybírat správně.

Dekolt ženy v černém tričku

Podprsenky – výběr a nákup

Při nákupu podprsenky si dejte pozor, aby vám z ní ňadra nepřetékala nebo aby vám na zádech nevyrýsovala tukové záhyby. V takovém případě jste si vybrala malé číslo. Pokud vám naopak podprsenka nepřilne těsně k ňadru, je veliká.

Prsa malá

budou vrnět blahem v podprsence push-up. Podprsenka s polovičními košíčky se hodí do hlubokého výstřihu.

Prsa velká

Velká prsa zpevní podprsenky push-up, ale právě tady hrozí, že budou prsa přes okraj podprsenky přetékat. Vybírejte si raději podprsenky bez výztuže a se širšími ramínky. I velká prsa lze zpevnit - více zde...

Podprsenky podle příležitosti

Do topu nebo šatů s holými zády se hodí gelová nebo silikonová podprsenka, která nemá žádná ramínka a přilnou k prsům sama. V přiléhavých šatech vypadá skvěle podprsenka bezešvá a do oblečení s holými rameny podprsenka se silikonovými ramínky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies