Plesové šaty pro rok 2009

Plesová sezóna je tady a s ní mnoho otázek – jaké plesové šaty si letos obléknu? Které jsou v kurzu a které by mi mohly slušet? Pomůžeme vám vybrat šaty, ve kterých se budete nejen dobře cítit, ale také vypadat.
Plesové šaty různých barev

Šaty pro plesovou sezonu 2008/2009 – co je trendy?

Plesová sezóna, to je období, kdy si konečně můžete dovolit obléci okázalejší šaty i výraznější make-up. Obojí by samozřejmě mělo korespondovat. Pro stávající sezónu jsou trendy živé barvy jako je ohnivě červená, sytě zelená nebo žlutá. Nic nezkazíte ani klasikou v podobě černých plesovek, zvláště jsou-li doplněny výraznými prvky jako např. korálky, štrasovými kamínky nebo zajímavou výšivkou. Překrásné bývá i zdobení zlatou nebo stříbrnou nití.

Plesové šaty pro rok 2009 jsou živé, často se objevuje metalické zbarvení. Frčí jak nabírané sukně a tylovou spodničkou, tak i jednoduché do áčka, zde je ale třeba přihlížet k typu postavy. Nezbytnou součástí plesových šatů jsou také boty, bižuterie a ozdoba do vlasů. S make-upem a s účesem byste si měli dát záležet více než kdy jindy.

Plesové šaty aneb jak zakrýt nedostatky

Nechcete na plese vystavovat svou postavu, protože se stydíte za své nedostatky? Žádný problém! Správným výběrem šatů zakryjete všechny chybičky.

Plesové šaty pro malá a velká prsa

Jste-li majitelkou menších ňader, vyberte si plesové šaty na tenká ramínka, které prsa opticky zvětšují nebo šaty bez ramínek, které mají všitou podprsenku či kostice. Vyvarujte se hlubokým výstřihům. Ženy, kterým toho příroda nadělila o poznání více, si výstřih dovolit mohou, měl by však být jen decentní. Příliš velkému poprsí nelahodí korzetové šaty. Při tanci nejsou poskakující ňadra zrovna košér.

Plesové šaty pro boubelky

Boubelky by se měly vyvarovat volánkům a mašličkám. Větší bříško lze zakrýt korzetem nebo plesovými šaty, které se z oblasti pod prsy rozšiřují.

Plesové šaty pro malé i vysoké postavy

Ženy výrazně menšího vzrůstu by měly volit plesové šaty dlouhé až na zem a střevíce s vysokými podpatky. Ženy vysoké si na rozdíl od nich mohou dovolit šikmé střihy šatů i délku nad kolena.

Plesové šaty – jaká barva vám bude slušet?

Správná barva plesových šatů podtrhne vaši krásu. Naopak špatná volba z vás udělá šedou myšku. Platí to především pro šaty ne zrovna trendy barev jako je béžová nebo šedá. Jste-li bledý typ, nevybírejte si příliš tmavou ani příliš světlou barvu plesových šatů. Slušet vám budou barvy pastelové. Černovláskám nejvíce sluší plesové šaty barvy fialové, červené nebo žluté. Hnědovlásky okouzlí v indigo modré nebo fuchsiové. Blondýnkám padnou plesové šaty pastelových barev.

Půjčovna plesových šatů

Do plesových šatů se vyplatí investovat. Napodobeninám pravých plesovek z Vietnamské tržnice si můžete ušít leda tak ostudu. Kvalitní plesovky se dají sehnat od 1 500 Kč, opravdu luxusní kousky ale stojí i 10 000 Kč. Nechcete-li sahat tak hluboko do kapsy, využijte některou z půjčoven plesových šatů, kde za půjčovné zaplatíte od 300 do 1 500 Kč.

Buďte trendy i v plesové sezóně

Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Plesy - etiketa a pravidla odívání

Stylové účesy a líčení na ples

Dokonalé líčení - jak na to?


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies