Plážové oblečení na léto

Nejen plavky patří do letního relaxačního vybavení. Frčí také kraťoučké sukýnky, topy, sarongy nebo tankini. Že vám poslední dva názvy nic neříkají? Tak se nechejte poučit a buďte in i u vody!
Klobouk s květy a položenými brýlemi s náušnicemi

Plážové oblečení – barvy a vzory

Hlavním úkolem plážového oblečení je poskytnout vám pohodlí a ochránit před sluncem. Ať už si vyberete jakýkoliv vzor a barvu, nutné je, aby k sobě plážový oděv a plavky ladily.

Sun-set na pláž

Sen-set je kombinace kalhotek typu tanga, které jsou určené k opalování a plavek s nohavičkou – na plavání. Velkou možnost kombinací nabízejí také kolekce různých typů podprsenek a kalhotek stejného vzoru – můžete pak mixovat podprsenku bez ramínek s bikinovými kalhotkami, podprsenku bolerkového typu s kalhotkami s nohavičkou apod.

Plážová bižuterie

Bižuterie vaše tělo v plavkách oživí! Pomocí masivních korálů můžete odvést pozornost od silnějších stehen, řetízkem na noze upozornit na ladnost kotníku, dřevěný náramek se zase hodí k safari plavkám. Bižuterie zkrátka patří i k vodě.

Plážové žabky

Žabky neboli flip flopy jsou nezbytnou součástí letní výbavy. Tyto pohodlné botky s páskem mezi prsty můžete použít i jako boty do vody – chráníte tak své nohy proti plísním a u moře také před nebezpečnými rybami či korály.

Plážové šaty - pohodlné oblečení k vodě

Klasické plážové šaty jsou bílé barvy, ale můžete si klidně dovolit i modrou, růžovou nebo jakoukoliv jinou, nejlépe pastelovou barvu. Měly by působit jednoduše a vzdušně.

Sarong a pareo

Že vám zmíněná slova nic neříkají? Sarong je zavinovací sukně nebo šátek, který se omotává kolem boků a pareo velký barevný šátek, který můžete použít různě – zavázat jej nad prsy, na bocích nebo třeba jen tak přehodit přes ramena

Plážové tašky

Trendové plážové tašky jsou vyrobeny z látky, mají spoustu korálků, flitrů a různých ozdob. Zvolit ale klidně můžete i jednobarevnou tašku přes rameno.

Letní kloboučky na pláž

Ani na ochranu vaší hlavy byste neměli zapomínat! Nafandíte-li zrovna slaměným kloboukům, můžete zkusit modernější látkové nebo šátky na hlavu.

Plážové oblečení pro pány

Pánům, kteří se zajímají, co se letos nosí k vodě, trendy doporučují surfařské šortky nebo kalhoty pod kolena. K nim se skvěle hodí atletické tílko nebo volná vzdušná košile. Šmrncově vypadají bílé kalhoty.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies