Plastická chirurgie - blefaroplastika a lifting

Příjemný svěží vzhled je v mnoha případech základním kritériem úspěšnosti. Udržet si ho však znamená nepřijmout diktát stáří a mnohdy i využít převratných možností, které poskytuje plastická chirurgie.
Sedící stará žena
Původním projevem stáří je proces stárnutí kůže. Je to sled biologických změn, které prodělává lidská kůže v průběhu života. Proces stárnutí je individuální a neprobíhá u všech stejně. Má však společné rysy, jako jsou změny ve struktuře a vzájemném poměru kolagenních a elastických vláken, obsažených hluboko pod kožním krytem.
S postupem let se mění vzájemný poměr těchto vláken ve prospěch vláken elastických a kůže ztrácí svou přirozenou pružnost a povoluje se.
Problematiku stárnutí kůže a s tím související projevy stárnutí obličeje pomáhají řesit následující chirurgické zákroky.

Operace očních víček - blefaroplastika

Operace očních víček je radikálním odstraněním projevů stárnutí s velice efektním výsledkem. Blefaroplastika řeší změny kůže a okolních struktur oka, které souvisí s věkem. Kůže víček patří k nejtenčím a nejjemnějším na našem těle. Vrásky na víčkách a v jejich okolí se postupně prohlubují a jsou výrazné. Kůže se často povoluje a začíná vytvářet převisy na horních víčkách. Nepříjemné jsou také váčky pod očima, tzv. prolapsy. To vše lze pomocí blefaroplastiky vyřešit.

Lifting obličeje a krku - face and neck lifting

Projevy stárnutí obličeje, zejména kůže a aparátu jemných obličejových svalů, pomáhá upravit lifting obličeje a krku. Při zákroku se odstraní nadbytek kůže na krku i na tvářích, dojde k vypnutí kůže a podkožních struktur.

Lifting čela - forehead lifting

Další lokalitou, kde s postupujícím věkem můžete pozorovat projevy stárnutí, je oblast čela, kde se časem projeví povolení kůže s tvorbou mimických vrásek s vodorovným, mírně zvlněným průběhem. Samozřejmě i to lze odstranit díky liftingu čela. Pokud si myslíte, že není nutné jen přihlížet povadlým rysům obličeje a už nechcete dál nanášet make - up na vrásčité čelo , povislá víčka a váčky pod očima, pak vyzkoušejte plastickou chirurgii.
Ať už je vám třicet nebo padesát, ať máte jakoukoliv motivaci a chcete si zvednout sebevědomí, neváhejte hledat pomoc u odborníků.
Úpravy se samozřejmě neomezují jen na výše jmenované. Můžete vyzkoušet také laser, dermabrazi, chemický peeling, kolagenové injekce, anebo transplantace řešící úbytek vlasů.
Pouze si připravte větší finanční hotovost.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies