Perfektní bříško ve čtyřiceti? Proč ne!

Už máte čtyřicítku na krku a nepozdává se vám stav vašeho bříška? Dá se s tím dělat spousta věcí, chce to jen chtít a mít trochu disciplíny a trpělivosti. Hlavně buďte v klidu, žádná, vážně žádná, ani ta nejdokonalejší a nejkrásnější žena nemá břicho úplně ploché. Ale co, malinké vyklenutí je žádoucí a dokonce sexy!

Ženské ploché břicho

Bez cvičení to nepůjde

Budete muset přiložit sval k dílu. Je to tak, i v době zázračných kosmetických přípravků, které vyhladí téměř celé tělo je třeba se hýbat, aspoň minimálně. Samozřejmě pro příjemnější cestu k plochému bříšku bude řeč o zmíněných kosmetických bombách později. Pokud se dáte do cvičení, poznáte změny na bříšku poměrně rychle. Břišní svaly jsou svaly fázické, to znamená, že se dají zpevnit a posílit během chvilky. Ovšem pozor! Stejně rychle a možná ještě o něco rychleji zase ochabují a to jistě nechcete a proto cvičte, cvičte a zase cvičte. Nemusíte nutně navštěvovat posilovnu, klidně si zacvičte doma u televize a pokud se vám i toto příčí, zkzute chodit aspoň pěšky do práce nebo vezměte místo dětí venčení psa.

Tukové buňky jsou proti vám!

Ano, to jsou ony, tukové buňky a ty mohou za to, že bříško už nevypadá jako před pár lety. Představte si, zrovna nejvíc těchto alfa potvor máte v oblasti břicha. Třesou se na nezdravou stravu plnou tuku. Když jim takto budete dopřávat porostou jedna báseň. Ještě více je potěšíte v případě, že se budete vystavovat stresovým situacím. Samozřejmě v dnešní době není jednoduché se stresu vyhýbat, ale právě pravidelným cvičením jej můžete odbourávat. Tak zabijete dvě mouchy jednou ranou, budete se cítit v pohodě, budete hýřit dobrou náladou a špíčku na bříšku i celulitidě můžete říci sbohem.

Sem s kosmetickým zázrakem

Teď přichází na scénu zmiňované kosmetické přípravky, které s tukovými buňkami umí celkem účinně zatočit. Nečekejte výsledky do několika dnů, cvičení je rychlejší. Tady si budete muset na první výsledky počkat několik týdnů. Můžete vsadit na výrobky urychlující lipolýzu. Většinou obsahují karnitin nebo kofein, tyto látky stimulují lipázu, což je enzym, který se podílí právě na procesu odbourávání tuků. Stejně jako podpora lipolýzy je důležitá hydratace a zpevnění. Výtažky z mořských řas jsou bezkonkurenční, hledejte také krémy obsahující biopeptidy a rostlinná barviva flavonoidy. Stejně jako je nutné pravidelně cvičit i tady je pravidelnost velice důležitá. Kosmetické přípravky používejte dvakrát denně.

 

Tak dámy, teď víte jak na to. Vše podtrhnete správným držením těla. Jen se zkuste hned teď postavit před zrcadlo, pěkně se narovnejte, zatáhněte hýžďové a břišní svaly a půl práce je hotovo. Pokud budete na správné držení těla myslet, máte ke krásnému bříšku nakročeno.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies