Penis a jeho velikost

O čem se baví ženy, když jsou samy bez mužů? Někdy o dětech, sem tam o dietách, módě...ale velice často také o mužích, sexu a velikosti mužské chlouby. Má na velikost penisu vliv mužův nos či velikost obuvi?

Detail mužské tváře

Je známo pár pravd i mýtů o velikosti penisu. Ale jak je to doopravdy?

Má na velikost penisu vliv mužův nos či velikost obuvi?

Snad nejznámější pověrou je ono známé rčení "podle nosa poznáš kosa". Jsou to sice největší tělesné výčnělky, to ovšem neznamená, že jejich rozměry se musí nutně shodovat, či o něčem napovídat. V mnoha případech to může platit, výjimek je však také dost. Na velikost nosu při výběru partnera raději nespoléhejte.
Podobné je to i s pověrou, že velikost mužovy chlouby odpovídá velikosti jeho obuvi. Také platí často, zdaleka ne vždy.

Je nějaká rada, jak to odhadnout, když nám na velikosti penisu při výběru partnera záleží?

Velice spolehlivý je údajně následující způsob - když muž roztáhne prsty na ruce, vzdálenost mezi konci palce a ukazováčku zhruba odpovídá délce jeho penisu. Vyzkoušeno!

Jsou muži, u kterých byste "velký" penis hledali opravdu dlouho

Říká se, že obzvláště malými rozměry penisu se mohou chlubit kulturisté a podle odborníků na tom možná i něco bude. Posilování samozřejmě nemá vliv na zmenšování intimních partií, řada mužů si však právě budováním svalů kompenzuje své mindráky a malý penis bývá častou příčinou.
Zcela jisté naopak je, že na velikost penisu má vliv nadváha. U velmi obézních mužů se totiž okolo kořenu penisu ukládá tuk, který způsobuje jeho "zanořování". Rozdíl může činit i několik centimetrů!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies